Terhesen beoltatod/oltattad magad a Covid 19 ellen?
Nem kérdés, hogy oltatok. Sikerült a terhesség megállapítása után azonnal elkapni a covidot (pedig mindent betartottam), most ott tartok, hogy a héten a 12. Hetet töltöm, de terhesgondozáson még nem voltam, mert nincs időpont, a covid miatt úgy kezelnek, mint egy leprást, pedig 12 nap után volt negatív pcr tesztem, tehát ezek szerint már nem fertőzöm.
Terhesen semmilyen gyógyszert nem kaptam, senki nem foglalkozott velem, mindenhol elutasítást kaptam, mert covidossal nem foglalkozunk.
Enyhe lefolyással megúsztam, de ki tudja, lesz-e még egyszer ilyen mázlim, ha elkapom. Mert nincs garancia, hogy nem, tudom, az oltás sem garantál 100%-os védelmet...de valamit talán ér.
Szia.
Befogom,csak nem enged időpontot foglalni a pfizerre a rendszer. Nem èrtem mièrt.... Vasàrnap töltöm a 31.hetet!
18as 17es vagyok.
Ma sikerült foglalnom. Hètfőn megyek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!