Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti terhesen ebben...

Kismamák, ti terhesen ebben az időszakban elmennétek étterem teraszára ebédelni egyet a családotokkal?

Figyelt kérdés

2021. máj. 8. 18:59
1 2 3
 21/22 Tanácstalan_lány ***** válasza:
91%

Előbb beoltatom magam, utána talán. Bár én nem csak a covidtol parazom, hanem minden más lehetséges fertőzéstől is.

(Nem mondom,hogy ez jó, de a kérdésre válaszoltam:)

2021. máj. 9. 11:08
 22/22 anonim ***** válasza:
77%
Pont a kérdésed kiírásának az időpontjában ültünk "be" egy étterembe, azaz a teraszára. Igaz, nem nagycsaláddal, csak kettesben. Eléggé szeles volt az idő, ez segít a vírusok gyors eloszlatásában, de amúgy sem voltak sokan, tőlünk úgy 4-4 méterre még egy-egy társaság. Nekem van egy Pfizer oltásom, férjemnek is pont ennyi. Egy zsúfoltabb vagy zártabb terasznál vagy népesebb asztaltársaságnál már én is elgondolkodnék azért.
2021. máj. 9. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!