A szénsavas üdítő árt a babának?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 13:11
2/11 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hogy 3honapos terhes vagyok és hogy szabad-e gázos szokót innom vagy az árt a babámnak?
2010. aug. 23. 13:13
3/11 A kérdező kommentje:
elnézést szénsavas üdítőre gondoltam csak vajdasági vagyok és itt máshogyan mondjak
2010. aug. 23. 13:20
5/11 anonim válasza:
Ja, hogy szénsavas üdítő :)
Tilosnak nem tilos, ha bírja a gyomrod.
6/11 anonim válasza:
nem ertem a kerdest, mit a taka a "szok" szoszokat, vagy "szepen" kifejezve romanul szuc-ot? eppen nem art a szensavas udito de nem kell tulzasba vinni, nem azon kell elni, de ha neha megiszol valamennyit egyaltalan nem art. ha pedig szoszt ertettel alatta vagy fozeleket, hat figyu az a te gyomrodtol fugg mit birsz:P
7/11 anonim válasza:
Nem árt a babának,de azért ne vidd túlzásba.Nekem néha kimondottan jólesik néha egy pohár fanta :)
18hkm
8/11 anonim válasza:
Hű, én még kólára is vetemedem néha, nagyon jól tud esni, inkább a cukortartalmuk a problémás, meg nem tesz jót a fogaidnak. És esetleg éghet tőle a gyomrod, meg nem is oltja a szomjat:)) de ártani biztosan nem árt (bár a kólában levő foszforsav oldja a kálciumot, és az nem szerencsés, de én szedek pluszban ca-t, és így talán nem vészes.)
9/11 anonim válasza:
nem árt, viszont puffaszt és sok gázt termel, ami elég kellemetlen... :S
17 hetes km
10/11 anonim válasza:
Az igaz, hogy az ilyen üdítőknek tényleg magas a cukortartalmuk, amivel én azért vigyáznék, a terhességi diabétesz kialakulása miatt.
Azt tudom, hogy az egészséges életmód hívei nem ajánlják a szénsavas üdítőt, mert állítólag nem jó az emésztésnek. Mert az ivóvízen vagy ásványvízen kívül ugye sok cukor, esetleg valamilyen mesterséges édesítőszer, aroma, színezék, étkezési sav és tartósítószer kerül még bele.
Személy szerint és nem iszom ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!