Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elhal a magzat a második...

Ha elhal a magzat a második trimeszterben annak van tünete?

Figyelt kérdés

Tudom, ez morbid kérdés, de még nem érzek magzat mozgásokat, (17 hetes) és a következő genetikai uh is 2 hét múlva lesz csak. Nagyon félek, hogy mi van, ha történik valami, és én észre se veszem. Ez lehetséges? Vagy ilyenkor valami tünet egyértelműen jelzi, hogy nincs minden rendben?

Nincs vérzésem, se görcsöm, általában elég jól vagyok és egészségesen eszek, de nem tudok ezzel az aggódással mit kezdeni, még ha butaságnak tűnik is. Bármilyen tapasztalat érdekel.

2021. máj. 6. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Barátnőm a 16.héten vetélt el, semmi jele nem volt, a 18hetes uh-n derült ki.

Nagynéném a 14.héten vetelt el, a 18hetes uh elött kerül 2 nappal korházba, hullafoltok lettek rajta a baba elhalása miatt.

De ez csak 2 példa...

Vegyél szivhang figyelőt, ha ennyire aggódsz.

2021. máj. 6. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 hetes vagyok, még csak talán-talán érzem a baba mozgását. Azzal nyugtatom magam, hogy ilyen terhességi kornál már nagyon ritka, hogy baj történjen.
2021. máj. 6. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is a szívhangfigyelőt javaslom ha ennyire izgulsz. Nem mindig van jele a vetélésnek. De napról napra kisebb rá az esély! Ráadásul hanarosan érzed majd a mozgását is.
2021. máj. 6. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
első válaszoló: sajnálom, részvétem a baba elvesztések miatt. kérdező hogy vagy te és a baba?
2021. okt. 25. 13:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Jól, nem volt semmi komplikáció a terhesség alatt, már 3 hetes a fiam azóta. :)
2021. okt. 25. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!