Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? 34.hétben vagyok,...

Mit tegyek? 34.hétben vagyok, több, mint egy hete nyugtalan láb szindrómám van...

Figyelt kérdés
Az orvosnak említettem, kb annyival lerázott, h szexhiányom van. Magnéziumot szedek, vasat is néha, femibiont kezdetektől. Egész terhesség alatt rosszul alszom, de mióta ez elkezdődött, azóta szörnyűek az éjszakáim. Valaki el tudta mulasztani, ha volt ilyene? Elég stresszes vagyok sajnos, gondolom emiatt is lehet...

2021. máj. 2. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Átérzem. Mindkét terhességem alatt volt, az elsőnél kb a 30. héttől, a másodiknál már egészen a legelejétől. Semmi nem segített, csak a szülés után múlt el, de onnantól mintha elvágták volna. Kitartás!
2021. máj. 2. 01:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem a NaturLand Vadgesztenye krém segített. Még néha most is előfordul, úgyhogy mindig tartok itthon.

Az orvosod egy idióta.

2021. máj. 2. 06:35
 3/5 A kérdező kommentje:
:( köszönök! A vadgesztenyét majd kipróbálom. Ma kb. 3 órát sikerült aludnom...
2021. máj. 2. 06:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, és nem kelhettem fel fenyegető koraszülés miatt.

Én úgy éreztem, hogy egy séta segített volna, de mivel nem lehetett, ezért a lábfejeimet mozgattam, tornáztattam intenzíven az éjszaka közepén. Ezzel általában alábbhagyott, és vissza tudtam aludni.

2021. máj. 2. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Én próbálom elterelni a gondolataim, illetve elkezdett begörcsölni is a vádlim... magnézium spray kezdtem használni, akkor is égető bizsergeto érzésem van, de nem sokáig. Az enyhit a panaszokon.

Nem tudtam, hogy ez a hivatalos megnevezése . Eddig mindig annyit mondtam a férjemnek, hogy "nem tudok aludni, mert zavar, hogy van labam es folyton mozgatnom kell " :D

2021. máj. 2. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!