Alhasi fájdalom második terhesség alatt mennyire normális?
Figyelt kérdés
19 hetes terhes vagyok második babámmal. Elsővel nem volt hasonló panaszom. Természetesen szültem. De most minél tovább annál jobban fáj az alhasam. Olyan mintha izomlázba lenne. Ha ülésből fel állok rögtön bele nyilall. Nagyon kellemetlen. Legutóbbi vizsgálatakor mondtam az orvosnak, de csak annyit mondott hogy feszül a méhem. Szerintem kissé fél válról vette az egészet. Kérdeztem hogy szedjek e magnéziumot, azt mondta felesleges ha szedem a femibiont. Másnak volt hasonló panasza? Mit ajánlott az orvos?2021. ápr. 30. 21:54
1/5 anonim válasza:
Én is a második babánkat várom, 20 hetes vagyok. Nekem akkor vannak ilyen panaszaim, ha nem szedem a magnéziumot.
2/5 A kérdező kommentje:
Persze nem hallgattam rá és szedem én is, de mégis fáj
2021. ápr. 30. 21:59
3/5 anonim válasza:
Mennyit szedsz és milyet? Én magnerotot 3x1et. Ha front van akkor többet is.
4/5 A kérdező kommentje:
Magnesiocardot 3*1
2021. ápr. 30. 22:02
5/5 Arya93 válasza:
Sziasztok. Én a 15 hétbe vagyok. Nekem is ez áll fent. Olyan érzés van a hasamban közbe mintha izom láttam lenne. Kicsit aggódom, remélem nem lessz baj. Nálad meddig tartott ez a tünet? Most minden rendben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!