Ha leülök egy 5percet utána nagyon nehezen állok fel mert el kezd fájni a vaginámnál Ez vajon normális ? 30hetes kismama 😊
Igen a szeméremcsont
Neha alig bírok menni😂
Akkor teljesen normális... (#2. vagyok)
Nekem a terhességem utolsó 3 hónapja egybeesett a 2020. tavaszi bezárásokkal. Ami azt eredményezte, hogy az akkor 4 éves energiabomba ovis fiam majd' 3 hónapig itthon volt. Hát, mivel 70 négyzetméteren élünk panellakásban, választhattam, hogy maradunk a 4 fal közt, és akkor olyan szinten nem tudom lefárasztani, hogy nem alszik el délután, és kb. este 6-ra már nem bírunk vele; vagy elindulunk a nagyvilágba, ő bicóval, én gyalog, és úgy 100-200 méterenként meg kell állnom, mert azt érzem, hogy leszakad a derekam meg a p**** (bocsánat). Sokszor paráztam is, hogy sétálunk a tóparton kettesben, aztán beindul a szülés, vagy csak szimplán nem tudok tovább menni, mert nem bírom, vagy valami... Csodálatos utolsó trimeszter volt, maradjunk annyiban. :D
Hálistennek túl vagyunk ezen is, már a "hercegnő" is 8 hónapos, és nemhogy nem jött előbb, de még rá is húzott, dacára az utolsó 3 hónap fizikai aktivitásának.
Ha teheted, pihenj sokat, mást nem nagyon tudsz tenni, szülés után azonnal meg fog szűnni ez a probléma, ahogy "kiürül" onnan a plusz súly, ami nyomja a csontot.
Köszönöm szépen meg nyugodtam 😊😊
#2es
Hat elég ilyesztő lehetet így bizonytalanul el indulni
Hála istennek nekem első baba ilyen gondom nincsen 😊
Gratulálok egyébként mind a 2 gyerköchőz 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!