Rossz adatot mondtam az orvosnak, nagy probléma?
Ma nagyon fàjt a gyomrom így a nőgyógyászom elküldött a hozza tartozó kórházba ügyeletre. Az ügyeletes dokinak utolsó menszesz időpontjára 11.12.-e helyett 11.-16.-át mondtam :/ ez alapján 23 hét 4 naposnak ítélte a “gép” a babám, valójában elméletileg 24 hetes lennék pont ma. Nagy probléma ez? Így most akkor még többel lennék lemaradva ha a valós adatot adtam volna vagy akkor pont jó? Összezavarodtam..
A magzat méretek amúgy:
BPD: 59,6
HC 215mm
FL 42,6
HL 35,5
AC186
Becsult suly 619 gramm
Meg mindig annyira gyomorgorcsom van hogy nem is tudom helyre tenni fejben hogy most merre fele szamoljak.. meg jobban el lenne maradva?
Ha 11.16.-tol szamolnam a terhsseget akkor elmeletileg 23 het 3 naposnak kellene lennen 23+4 hetest irt ehhez a datumhoz szoval talan meg forditva is mondta. Hisz elvileg nem pont+1 nap?
Nem alarok ezen rugozni csak ugy gorcsol a gyomrom multkor feherje is volt a vizeletembe nagyon keves egy plusszos de ezzel sem foglalkozik egy orvos sem es elso babam kicsit hajlamos vagyok tul gondolni. Adatai alapjan interneten talalt adatokhoz merve elmeletileg megfelel a 24 hetesnek ee ugy nem ertem mit mondott az orvosnossze vissza en mondtam beki h 24 hetes vagyok es ehhez egy rossz datumot k ehhez egy x terhessegi kort es h kivsivel kisebb nem ertem
Nyugiiiii! Ezzel a stresszel csak ártasz a babának!
Egy napon rugózol! Ha még 3 doki mérné meg a babát 3 féle adat jönne ki. Milliméteres eltérések ezek, melyek függenek a orvostól, a géptől, a baba fekvésétől.
Nem ártana egy kis szemléletváltás, mert begolyózol mire megszülsz, arról már ne is beszéljünk, hogy mit fogsz művelni a babával, mire felnő.
Lazulj el, élvezd a babavárást! Ezeket a felesleges aggodalmakat pedig engedd el sürgősen!
Ez már több, mint "nem normális" amit művelsz kérdező.
Ez súlyos tényleg. Lazulj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!