Milyen furcsaságokat tapasztaltatok a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Filmekben sokszor lehet olyat látni, hogy a terhesség alatt a nő brutál furcsán viselkedik. Gondolom, valami valóságalapja csak van ezeknek (tudom, hogy nyílván a humor kedvéért hozzáadnak) Pl. amiket én láttam filmeken, hogy egy addig nem túl szexmániás nő teljesen bevadult, a végén a férje színlelt orgazmust. 🤣 Meg hogy az étkezés is felborul. Ez igaz történet, amikor két éve a nagynéném terhes volt, elmondása alapján egyszerre megevett két kg savanyú káposztát, amihez Erős Pistát akart, de épp nem volt otthon.
Ti nektek volt furcsaság, vagy ha férfi válaszol, a gyereke anyjának?
Anyám meg mesélte, hogy ő a terhesség alatt halat akart hallal, miközben előtte sosem volt halzabáló.
2021. ápr. 28. 15:54
11/15 A kérdező kommentje:
Volt olyan veletek, hogy a szexben olyat akartatok, amire terhesség előtt (akár utána sem) nem voltatok hajlandók?
2021. ápr. 29. 07:27
12/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem jellemző a hétkőznapokban, hogy alkoholt igyak, de szinte a terhességem végéig azt kívántam :D
13/15 anonim válasza:
Állandó lehangoltság. Mindenki boldog, de én nem voltam, pedig vártam a babát. Ok nélkül voltam lehangolt nagyon, főleg szülés előtt. Megszültem, elmúlt. Én szülés előtti depressziónak hívom.
14/15 anonim válasza:
11- nem. Sőt így a vége felé nagy hassal már erősen gondolkozni kell hogyan is csináljuk, nemhogy még akrobatikázzunk is, vagy most vegyünk szexhintát... 😅😅 érdekes is lenne.
15/15 A kérdező kommentje:
14, nem is az akrobatikára gondoltam. 🤣🤣 Hanem ilyenekre, hogy mondjuk a nő lábujjszopogatást akar, vagy már szeretne orálozni, ilyenek.
2021. máj. 1. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!