Mikor tapasztaltátok az alábbi dolgokat? A terhesség kb hányadik hetében?
Sóvárgás bizonyos ételek után
Méhszalagok nyúlása
Émelygés
Hangulatingadozások
Szia
1 nem sovárgás de beugrik egy kaja és azt kell ennem más nem esik jól, kb 5 héttől szokott.
A szallag nagyon vicces de előbb húzódott mint ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok, de ez csak az utolsó 2 terhességnél volt, de kb 1 hét és utána csak mikor már tényleg nőni is kezd bent.
Émelygés most nem vészes de előző kettőnél 5-14 hétig kb.
Hát a hangulatom az alapból ingadozik ahoz a mensi is elég.
Sóvárgás egyáltalán nem volt, sőt, borzasztó étvágytalan voltam egész terhességem alatt, nem is ismertem magamra, mert amúgy nagyon kis falánk vagyok, aztán a terhesség alatt semmi sem esett jól.
Méhszalagok nyúlását már kb 5-6 héttől éreztem, totál a legvégéig. Cserébe jóslóim nem voltak soha, az is valami.
Émelygés (+hányás) 6.-tól a 16. hétig folyamatosan, minden nap. Nem volt jó időszak :D De utána nyomtalanul eltűnt, nyomokban visszatért a 36. hét után, de akkor is csak ha pont úgy feküdt a lányom, hogy nagyon nyomta a gyomrom.
Hangulatingadozásom se volt, életemben nem voltam olyan nyugodt és kiegyensúlyozott, mint terhesen. Kb zen állapotban úsztam a teljes 9 hónap alatt.
Émelygés nekem nem volt, se hányinger, se hányás.
A többit szinte végig tapasztaltam.
1. Inkább nekem a végén jött ki 33.hét körül jött ki hogy kívántam bizonyos ételeket.
2. A szalagok nyúlása nekem 17-18.hét körül éreztem először nagyon kellemetlen.
3. Émelyegni nem émelyegtem soha.
4. Nekem az első trimeszterben volt durva hangulatingadozásom. De a 2. Trimeszterben már nagyon kiegyensúlyozott voltam. Szóval hálistennek addigra elmúlt.
Nekem sosem volt az a klasszikus sóvárgás
A szalagok nyúlását igazán a 29. Héten éreztem, akkor annyira fájt hogy a kórházba is bementünk.
Émelygés 6-12. Hétig végig
Hangulat ingadozás a pozitív teszt előtt kezdődött,az mondjuk elég vicces volt. Szerencsére elmúlt az első trimerszter végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!