Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tapasztaltátok az...

Mikor tapasztaltátok az alábbi dolgokat? A terhesség kb hányadik hetében?

Figyelt kérdés

Sóvárgás bizonyos ételek után

Méhszalagok nyúlása

Émelygés

Hangulatingadozások

2021. febr. 9. 08:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
1, 3, 4 soha, 2-ra nem emlékszem
2021. febr. 9. 08:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Émelygés nekem 2x volt összesen a 6. héten. 2. 4. volt soha. Elsőben bizonytalan vagyok, mert mindig is édesszájú voltam, most mintha egy kicsit jobban, de passz.
2021. febr. 9. 08:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia

1 nem sovárgás de beugrik egy kaja és azt kell ennem más nem esik jól, kb 5 héttől szokott.

A szallag nagyon vicces de előbb húzódott mint ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok, de ez csak az utolsó 2 terhességnél volt, de kb 1 hét és utána csak mikor már tényleg nőni is kezd bent.

Émelygés most nem vészes de előző kettőnél 5-14 hétig kb.

Hát a hangulatom az alapból ingadozik ahoz a mensi is elég.

2021. febr. 9. 09:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Hangulatingadozás nem volt. Kb. 6. héttől a 13-ig émelyegtem, mikor ez elmúlt, jött a sóvárgás. A méhszalagok nyúlását úgy a 16-28 hét között éreztem néha.
2021. febr. 9. 09:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Sóvárgás egyáltalán nem volt, sőt, borzasztó étvágytalan voltam egész terhességem alatt, nem is ismertem magamra, mert amúgy nagyon kis falánk vagyok, aztán a terhesség alatt semmi sem esett jól.

Méhszalagok nyúlását már kb 5-6 héttől éreztem, totál a legvégéig. Cserébe jóslóim nem voltak soha, az is valami.

Émelygés (+hányás) 6.-tól a 16. hétig folyamatosan, minden nap. Nem volt jó időszak :D De utána nyomtalanul eltűnt, nyomokban visszatért a 36. hét után, de akkor is csak ha pont úgy feküdt a lányom, hogy nagyon nyomta a gyomrom.

Hangulatingadozásom se volt, életemben nem voltam olyan nyugodt és kiegyensúlyozott, mint terhesen. Kb zen állapotban úsztam a teljes 9 hónap alatt.

2021. febr. 9. 09:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Émelygés nekem nem volt, se hányinger, se hányás.

A többit szinte végig tapasztaltam.

2021. febr. 9. 09:21
 7/11 anonim ***** válasza:

1. Inkább nekem a végén jött ki 33.hét körül jött ki hogy kívántam bizonyos ételeket.

2. A szalagok nyúlása nekem 17-18.hét körül éreztem először nagyon kellemetlen.

3. Émelyegni nem émelyegtem soha.

4. Nekem az első trimeszterben volt durva hangulatingadozásom. De a 2. Trimeszterben már nagyon kiegyensúlyozott voltam. Szóval hálistennek addigra elmúlt.

2021. febr. 9. 09:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Méhszalagok végig nyúltak minden trimeszterben csak nem egyfolytában éreztem. Emelyegni nem emelyegtem. 4x hánytam ebből 3x szules előtti heten. Sovargas nem volt jobban mint pl most. Hangulatingadozás is random. De kb 3x kaptam sirogorcsot hülyeségem és ennyi volt.
2021. febr. 9. 10:14
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt az a klasszikus sóvárgás

A szalagok nyúlását igazán a 29. Héten éreztem, akkor annyira fájt hogy a kórházba is bementünk.

Émelygés 6-12. Hétig végig

Hangulat ingadozás a pozitív teszt előtt kezdődött,az mondjuk elég vicces volt. Szerencsére elmúlt az első trimerszter végére.

2021. febr. 9. 10:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Soha egyiket sem, egyik gyerekkel sem.
2021. febr. 9. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!