Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes vagyok, valószínű...

11 hetes vagyok, valószínű condylómám van. Van valaki ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés
2008. dec. 6. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Surgosen menj el orvoshoz! Az egyik baratnomnek volt (nem terhesen), lezeres mutettel tuntettek el rola. Na meg a parjarol is.
2008. dec. 6. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt a terhessegem alatt, de sajat magatol elmult. Attol fugg, hogy mennyire eros az immunrendszer.En nyaron voltam terhes es annyi gyumolcsot meg vitamint ettem, hogy feltornaztam az immunrendszerem. Azert az orvosnak szolni kell errol.
2008. dec. 6. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi most 33hetesek vagyunk és nekem a nyáron jött elő ez a fertőzés.Mivel még időben vette észre a nőgyógyászom így ecsetelőt írt ki és attól 7-8hét alatt el is múlt,persze azalatt az idő alatt semmi sex!!!.Hál isten a párom nem kapta el,semmi hólyagot nem látok rajta.Szerintem nézd meg,hogy a párod nemiszervén van-e hasonló.Ha igen mindenképp említsd a dokinak mert akkor látnia kell egy szakorvosnak.

Ha nem olyan vészes a fertőzés ne aggódj,el fog múlni használni fog az ecsetelő és akkor nem kell műteni,csak tartsd be az utasításokat!!

2008. dec. 6. 10:57
 4/4 A kérdező kommentje:
szia 33 heteske,tudok erről veled valahol beszélni?köszi a választ mindenkinek!
2008. dec. 6. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!