Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes menstruációs szerinti...

7 hetes menstruációs szerinti terhesség 5 mm embrio? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok

Menstruáció szerint 7.1 napos terhes vagyok.

Ultrahangon 5mm magzat mintha púlzálna..

5 mm magzat 6 hét 1 napnak felel meg.

Pete érés nem lehetett később mert mert figyeltem az Lh csúcsot. Ahhoz képest is 7 hetesnek kéne lennem

Van valaki aki hasonló cipőben jár/járt?

2021. ápr. 27. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is figyeltem a peteérésem, nekem 6+2 napnál volt 5 mm, azon az 1 nap lemaradáson még nem izgultam.

Viszont 8+6 napnál voltam legközelebb, amikor 17 mm-t mértek, ami már 5 nap lemaradásnak felel meg. A doki szerint minden rendben volt, és nem értette az aggodalmamat.

Remélem legközelebb nem fog még jobban lemaradni a fejlődésben. Aztán olvasgattam, hogy 1 hetes lemaradásokat be szoktak hozni az 1. trimeszterben, meg nem minden gép mér pontosan, stb., de én is kíváncsi lennék mások tapasztalataira, akik már túl vannak a szülésen.

2021. ápr. 27. 09:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Engem igazából a pulzálás hiánya zavar. Ha már dobogna sokkal nyugodtabb lennék de ez hogy "mintha"látna valamit.
2021. ápr. 27. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam volt szívhang is, mégis megállt utana és missed ab lett. Erre nem lehet alapozni. Remélem, azóta rendben vagy!
2023. ápr. 19. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!