Mennyit mozog egy 20 hetes magzat?
Egy nap múlva 20 hetes leszek. Ő az első babócánk.
Általában lefekvés után egy fél órával,-órával érzek egy kis aktív mozgást pár percig, meg reggelente nyugalmi állapotban. Napközben nem rugdos, se nem tolja ki magát. Éjszakánként talán pár naponta ha túk korán vacsoráztam hajnal 3-kor mintha jelezne hogy adhatnék pár falatot neki de ennyit.
Nincs tapasztalat és nagyon félek hogy ez így rendben van-e? Mennyit kellene mozognia vagy mikor fog többet?
Szerintem is iszonyú változó.
Fiamat a 20.héten kezdtem el érezni. Volt, hogy egy nap 2-3x, volt hogy 3 napig semmi. Ez még csak az a bubirék érzés volt. Mikor már azt éreztem, hogy rendesen mocorog, az úgy a 24.héttől volt, akkortól lett mindennapos.
Most holnap kezdem a 17.hetet, a 12.től érzem a babát. Kb 2hete mindennapos. Főleg evés után, akkor beindul. Illetve este lefekvés után, ahogy te is írod.
Nekem a védőnő azt mondta, 24.héttől kell minden nap érezni.
Szia!
Én is 20 hetes vagyok. Ugyanúgy érzem, mint te.
Este 8fele lesz aktív. Utána reggel 8kor.
Nèha-néha érzek egy-egy moccanást napközben, de pèldául ha sok a meló, akkor nem tudok rá koncentrálni.
Szerdán volt a 20.heti ultrahang, ott is làttam, hogy mocorog, de semmit nem éreztem belöle.
Nekem mellsöfali a lepény, lehet azèrt.
Azt mondta a vèdönö nekem, hogy a 24. héttöl kell minden nap èrezni, meg aktívan. Addig ne is izguljak, ha nem érzem úgy.
Nekem csak holnap kell menni, kíváncsi vagyok én is rá már. Megtudtám mondani a baba nemét?
Köszönöm a válaszokat :)
Szia!
Az 5ös válaszoló vagyok.
Megtudták mondani 🤗🤗
Kislány!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!