Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes nagy uh-n kiderulhet...

20 hetes nagy uh-n kiderulhet 100%ra a baba neme?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ahhoz ugy is kene fekudnie.

Viszont ha mondjuk ugy fekszik akkor mar egyertelmuen latszik a neme?

2021. márc. 24. 17:15
 1/8 anonim válasza:
82%

Nagy valoszinuseggel megtudjak mondani ha latszik a nemi szerve, DE 100% csak a megszuletes utan lesh :)

Volt mar sok sztori, hogy kislanynak lettek es kisfiu lett vagy eppen forditva. De nyilvan ez a ritkabb. Olyan 90-98%ra megmondjak

2021. márc. 24. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
16%

Ez valami ősrégi történet lehet. Ha rendes helyre mész magánba akkor a 12 hetes(!) UH-on konkrétan te magad meg tudod számolni az ujjait. Nem is tudom mit csinál az aki konkrétan nem akarja tudni a nemét, mert hát látszik. Laikuskánt is.

Az állami rendelőintézetben lehet, hogy másabb gépek vannak még.

2021. márc. 24. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100% megszületés után se lesz, főleg fejlődési rendellenességek esetén, hermafrodita babákat bizony elnéznek néha. De gondolom a 20 hetes UH-n már - ha úgy fordul - látszhat elég jól. Nekem a 12 hetesen is határozottan látszott.
2021. márc. 24. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

2-es, más a lábujja meg más a nemi szerve. 12 hetesen igen, 80%-os valószínűséggel megmondják a nemét, de mivel a fiúknak és lányoknak is egy ugyanolyan szervkezdeményből alakul ki a nemi szerve, és nem biztos, hogy ez 12. hétre egyértelműen kifejlődik, ezért valójában ilyenkor még tényleg csak tippelni lehet.

Nem is azt nézik az orvosok sem, hogy fütyi vagy csikló van-e ott, hanem hogy milyen szögben áll ez a bizonyos szervkezdeményből, mert az az árulkodó. De még az sem 100%.

2021. márc. 24. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
2es...nem lehet olyan ősrégi történet, mert ismerősöm 7 éve lányt várt végig aztán fia született. Szóval nagyon kis százalékban előfordulhat
2021. márc. 24. 18:06
 6/8 anonim ***** válasza:

5

Ha nem mutatta magát rendesen

Ha 4d uh-on meg tudom én laikusként állapítani, akkor semmi összekeverés nem lehetséges.

De ennek ellenére a lányomnak 16. Hétig tippelni sem tudott a dokim, aki a Czeizelben szobográfus.

Fiamnak 12+6 egyértelmű volt a kukaca.

Idézem, “ez biztos?”

“Azt szoktuk mondani, hogy ha megszületett akkor biztos, de ez ( 4d képre állít) anatómiai tény”

És tényleg

2021. márc. 24. 18:22
 7/8 anonim válasza:

2es

Szuleszno vagyok (1es)

A gyakorlatok soran 3-4 ilyen eset is volt az utobbi evekbrn, hogy meglepodott az anyuka, hogy otthon minden rozsaszin. Vagy eppen nem volt kislany nevuk es addig nem kapott vezeteknevet a baba amig nem talaltak ki hogy hivjak a babat :)

2021. márc. 24. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én tegnap voltam 18hetes uh-n sztkban. Mikor megkérdeztem a dokitól a nemét csak annyit mondott színtiszta határozottsággal hogy fiú 😅 azért még 23hetesen megmondom neki hogy nézze meg újra hogy változott e valami nehogy lány legyen a végére 😅😁🥰 de ez függ sokmindentől. Én mondjuk csak kíváncsiságból kérdeztem meg 😁 teljesen mindegy csak egészséges legyen 😊

Boldog babavárást kívánok?! 😊

2021. márc. 25. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!