Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás terhesség korai...

Barnázás terhesség korai szakaszában mennyire normális?

Figyelt kérdés
Nincs benne vér, enyhén barnás, már pár napja tart. Nincs rossz közérzetem. Néha enyhe alhasi görcseim vannak, de nem fájó. Menjek orvoshoz mindenképp? Az orvos milyen vizsgálatot csinál? Vagy csak felír gyógyszert? 5 hetes vagyok
2021. ápr. 23. 17:46
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Szedek magnéziumot, remélem minden rendben lesz. 2 hét és kiderül. Olyan rossz várni.. :/
2021. ápr. 27. 17:13
 22/29 anonim ***** válasza:

Hat igen, ilyenkor ólom lábakon jár az idő!

Csak ne stresszelj rá, bár tudom rohadt könnyű ezt írni..

nyugi, ott lesz❤️🤞🏼

Én azért szorítok magamnak, h ne jöjjön meg😅

2021. ápr. 27. 17:29
 23/29 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy/vagytok?
2021. máj. 13. 22:00
 24/29 A kérdező kommentje:
Van szívhang, de a vérzésem sajnos még mindig megvan. Az elmúlt pár napban viszont sokkal kevesebb jön, talán elmúlik. Írt fel az orvos progeszteront, azóta szedem. Remélem minden rendben lesz. :/
2021. máj. 13. 22:08
 25/29 anonim válasza:
Bizom benne. :) Én is pont igy voltam, nálunk minden rendben.
2021. máj. 13. 22:15
 26/29 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kedves kérdező?
2021. jún. 28. 18:41
 27/29 A kérdező kommentje:
12. Héten vették észre, hogy elhalt a terhességem. Nem indult be a vetélés. Műteni kellett :(
2021. júl. 11. 14:41
 28/29 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! :( Minden nap barnáztál, a progeszteron mellett is? Én holnap megyek először a dokimhoz (most töltöm a 7. hetet), 2 hete volt először barnázásom, hívtam telefonon de csak felírta a felhőbe a gyógyszert és annyit mondott, ha rosszabbodik, menjek hamarabb, vagy a kórházba. Azóta 2x volt még kis barnázás. Nagyon rossz ez a várakozás :(
2021. júl. 11. 15:14
 29/29 A kérdező kommentje:

Pontosan 1 hónapon keresztül barnáztam mellette is. A progeszteron csak késleltetett mindent, ha nem szedtem volna lehet be indult volna a vetélés. Volt szívhang egy ideig, de sajnos elvileg a 8. héten elhalt a magzat. Fura volt mert minden tünetem elmúlt, se mell érzékenység, se rosszullét stb..

A hasam meg nőtt, de valószínűleg mert elhalt és próbálta a testem "kidobni". Sajnos magától nem indult be, és csináltak egészségügyi kaparást. :(

Remélem, hogy nálad minden rendben lesz. Nem mindig jelent rosszat a vérzés.

2021. júl. 11. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!