Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap nagyon sokat idegeskedt...

Tegnap nagyon sokat idegeskedtem, ezzel árthattam a babának?

Figyelt kérdés
egy 5 hetes kismami
2007. dec. 22. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia.én mikor sokat idegeskedtem a terhességem elején akkor mindig begörcsöltem gondolom nem véletelen volt és nem is azért mert jót tett a babának!!!én azt tudnám tanácsolni hogy próbálj meg ne idegeskedni ne érdekeljen semmi ne foglalkozz semmivel örülj annak hogy pocaklakód van és te legyél a legboldogabb ember a világon!hidd el ha nekem lenne pocaklakom semmi nem érdekelne már csak a pici!kellemes ünnepeket és boldog babavárást kivánok neked!!!
2007. dec. 22. 10:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg nyugodt körülményeket teremteni mindkettőtök számára!Most ez a legfontosabb.Sokan mondják hogy terhesség alatt ne idegeskedjünk,de hát ez nem olyan dolog,hogy megnyomok magamon egy gombot,és a 9 hónap alatt elfelejtem mi az hogy stressz!Persze az ember lánya megpróbál minden tőle telhetőt megtenni a baba érdekében de ez nem mindig sikerül.Én 19 hetes vagyok és a gyerekem apja elhagyott minket 2 hete.Pedig nagyon akartuk a picit.Én is ki voltam borulva,napokig csak sírtam,de egy nap azt mondtam hogy elég!Nem tehetem ezt magunkkal.Aztán napkokig azon rágódtam,hogy ezzel most ártottam a babámnak,de remélem nincs semmi baj.Vagyis érzem,mert ezt súgja az ösztönöm.Mindenesetre próbálj meg nyugisan élni,néha nem könnyü mert ugye azok a fránya hormonok sincsenek ránk tekintettel:)Békés,boldog karácsonyt nektek!
2007. dec. 22. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

tudd, hogy nem tesz jót, ott bent a te érzelmeidre van hangolódva, de amint eszedbe jut, hogy ez árthat neki, rögtön hagyd is abba, hiszen a legjobbakat szeretnéd neki.

-----------

a problémára nem úgy kell tenkinteni, mint probléma hanem mint megoldandó feladat..

remélem segitettem

2007. dec. 22. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, fontosak a nyugodt körülmények, de azért ennyivel nem ártottál neki. Én a harmadik hónaptól kezdve állandóan idegbajos voltam, mert akkor hagyott el a férjem, de olyan szép egészséges és nyugodt kisfiam született, hogy öröm nézni :)
2007. dec. 22. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!