18-20 heti uh-n megkell kérdezni hogy meg-e néznék fiú vagy lány lesz vagy maguktól szokták mondani? :)
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 16:17
1/13 anonim válasza:
Mi a 12 hetesen kérdeztük meg, hogy fiú-e. Ránk néz értetlenül, azt mondja, "hát akkor mondanám!" :D mondom akkor ez most mit jelent. Mondta, hogy "hát azt, hogy lány, ha fiú lenne, mondtam volna." Nem értem a mai napig, de a lényeg, hogy a 12 hetesen nekünk már látszott, de ha nem kérdezünk rá, nem mondta volna. Szóval ha nem mondja, nyugodtan kérdezd meg. Nekünk utána el is kezdte mutogatni, hogy miért lány.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én jövőhéten megyek 20 hetes leszek uh-ra. Első baba :)
2021. ápr. 19. 16:25
3/13 anonim válasza:
Ja és a 19 hetest másik doki csinálta, ő sem mondta magától, ott is rákérdeztünk. Addig meg se nézte. Szerintem ők ezzel nem foglalkoznak, nem is nézik. Van aki ugye nem is akarja tudni, hanem meglepit akar a szüléskor. Ezért se nézegetik meg nem mondják, aki tudni akarja, rákérdez.
4/13 anonim válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot, legyetek egészségesek! :)
5/13 anonim válasza:
Meg néznék-e.
Olyan nincs hogy meg-e
6/13 anonim válasza:
Nekünk is magától mondta a doki, amúgy minden alkalommal elmondta.
Nekem már a 12.héten látta. :)
7/13 anonim válasza:
Nálunk rá kellett kérdezni, hogy lehet e tudni a nemét a kicsinek, magától nem mondta. Én képet is kértem róla.
8/13 anonim válasza:
Nekem nem mondta magától, de rákérdeztem. Addigra már nem volt a kezében az UH. Azt mondta inkább kislány. Tehát ezek szerint csak megnézte, de nem közölte volna, ha nem hozom fel. :D
9/13 anonim válasza:
Mi kérdeztük, 12. És 20. Héten is erős tippet kaptunk. De 12. Hetin mikor kérdeztem, látszik-e, visszakérdezett a doki, hogy mondhatja-e.
28. Héten 4d-n is mondtam az elején, hogy szeretnénk tudni, ha látszik.
10/13 anonim válasza:
Azért nem mondja magától mert nem mindenki akarja tudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!