Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Radiológiai vizsgálaton...

Radiológiai vizsgálaton kiderült, hogy lehet vesedaganatom van. Hasonló eset valakinél? Akár kismamánál akár nem. 22 hkm

Figyelt kérdés

ziasztok! Elég egyedi eset az ami velem hétvégén történt. De sokat segítene, ha tudnátok mesélni hasonlóról, akár kismamával, akár nem történt már ilyen. Hétvégén bementem a sürgősségire görcsös panaszok miatt, ami a jobb hasfalamnál illetve vesémnél jelentkezett. Kiderült, hogy a babának semmi baja, és ezek a tüneteim is megszűntek, de a radiológiai ultrahang után kiderült, hogy a bal vesém tetején van egy vegyes echoszerkezetű képlet, ami lehet jó akár rossz indulatú daganat. Doktornő azzal nyugtatott, hogy talán csak egy érgomolyag. Szerdán megyek urológiára további kivizsgálásra, mivel MR-t nem lehet kismamákon végezni.

Engem az érdekelne, hogy nálatok vagy ismerősötök körében volt - e ilyen? Pozitív történetek érdekelnének, mert kell egy kis erő a szerdai vizsgálatig.

#terhesség #vesedaganat #radiológiai vizsgálat
2021. ápr. 18. 11:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi történt, én is szurkolok! 🙏
2021. ápr. 27. 17:40
 12/20 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok. Még várom az eredményt, pénteken voltam nem kontrasztanyagos MR-en. Azt mondták 3 munkanap kell. Holnap lesz a 3. De mindenképp megírom mi volt.
2021. ápr. 27. 19:12
 13/20 anonim ***** válasza:
El se tudom képzelni, hogyan bírod ezt. Alapesetben sem túl kellemes, hát még várandósan. Megőszülnék mire megkapnám az eredményt...
2021. ápr. 27. 19:17
 14/20 anonim ***** válasza:
hogy vagy kérdező?
2021. ápr. 30. 20:28
 15/20 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy nem írtam, csak kellett egy nap, amikor nem beszélek erről. Végül pénteken lett meg az eredményem a szerdai helyett. Az MR szerint egy összetett cisztám van, azonban az értékeléshez hozzánézték az UH eredményét is, így tumorként van feltüntetve a végső eredmény. Jó hír azonban az, hogy egy belső szervemhez se kapcsolódik, és elmozdítható a helyéről. Kicsit a lépemre lóg rá, meg a vesémhez ér hozzá. Orvos tanácsára és szerintem is, szülés után fogják eltávolítani. A vesémhez így nem kell hozzányúlni. Én azért még bízom benn, hogy ez egy ciszta és mire műtétre kerülne sor, arra eltűnik, vagy csökken a mérete.

Örülök, hogy szegény kisbabámat nem kell kitennem egy ilyennek.

2021. máj. 2. 05:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Jobbulást kérdező és reméljük eltűnik magától, de ha nem akkor könnyű műtétet.
2021. máj. 2. 09:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2021. máj. 2. 15:42
 18/20 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es! Neked mit mondtak akkor a héten?
2021. máj. 2. 15:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy nagy megkönnyebbülés! Most már csak arra figyelj, hogy ne aggódj (tudom könnyen mondom úgy, hogy nem vagyok ilyen helyzetben) nehogy esetleg a stresszelés miatt rosszabbá váljon időközben.
2021. máj. 3. 20:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Mi történt veletek azóta?
2022. nov. 17. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!