Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szeretnék tornázni a várandóss...

Szeretnék tornázni a várandósságom alatt. Ajánlanátok olyan programokat, szolgáltatót amivel/akivel elégedettek vagytok?

Figyelt kérdés
Szívesen fogadom a tapasztalatokat, ajánlásokat akinek van ebben a témában.
2021. ápr. 17. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Beyond the motion oldalon Góg Anikó Bisa edzései, vannak edzések a 2.3.trimeszterre és szülés utánra;

Péntek Enikő Kismama dvd-i és a Z4 light dvd

2021. ápr. 17. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Én Heather Robertsonnal edzem már kb fél éve, a terhességem alatt is vele folytatom, csak a low impact, pilates, jóga, kar vonalon és amelyik gyakorlatot kell azt módosítani fogom, hogy ne legyen kockázatos.

Ilyen kismama tornákon szerintem elaludnék, nekem szörnyen unalmasak és őszintén azt gondolom, hogy szart sem ér az, hogy ül az ember törökülésben és lélegzik. Én mondjuk intenzíven tornázom, ehhez a tempóhoz vagyok szokva.

2021. ápr. 17. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Gyerünk Anyukám oldal programjait ajánlom, mert azokat ismerem.

Ellenben az első válaszoló Góg Anikót ajánlotta, akinek a szakmai tudása előtt meghajlok. Dolgoztam anno ott, ahol ő volt a szakmai irányító. Mérhetetlen tudással és alázattal csinálta.

2021. ápr. 17. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha youtube csatorna kell és nem baj, ha angolul van, FIT by Larie Prenatal edzéseit szívből ajánlom.
2021. ápr. 18. 10:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Gyerunkanyukam

Bbgo

2021. ápr. 21. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!