Szeretnék tornázni a várandósságom alatt. Ajánlanátok olyan programokat, szolgáltatót amivel/akivel elégedettek vagytok?
Beyond the motion oldalon Góg Anikó Bisa edzései, vannak edzések a 2.3.trimeszterre és szülés utánra;
Péntek Enikő Kismama dvd-i és a Z4 light dvd
Én Heather Robertsonnal edzem már kb fél éve, a terhességem alatt is vele folytatom, csak a low impact, pilates, jóga, kar vonalon és amelyik gyakorlatot kell azt módosítani fogom, hogy ne legyen kockázatos.
Ilyen kismama tornákon szerintem elaludnék, nekem szörnyen unalmasak és őszintén azt gondolom, hogy szart sem ér az, hogy ül az ember törökülésben és lélegzik. Én mondjuk intenzíven tornázom, ehhez a tempóhoz vagyok szokva.
Gyerünk Anyukám oldal programjait ajánlom, mert azokat ismerem.
Ellenben az első válaszoló Góg Anikót ajánlotta, akinek a szakmai tudása előtt meghajlok. Dolgoztam anno ott, ahol ő volt a szakmai irányító. Mérhetetlen tudással és alázattal csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!