Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósság alatt milyen...

Várandósság alatt milyen terméket ajánlotok testápoláshoz? Stria megelőzésre tuti tipp?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon száraz a bőröm ezért keresek valami szuper testápolót. Plusz szeretném elkezdeni a pocak kenést is lassan, de túl sok a választék. (9.hét elején járok)
2021. ápr. 11. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Ez genetika. Kenheted akármilyen csodaszerrel, ha hajlamos vagy rá cseszheted
2021. ápr. 12. 00:13
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Mindenkinek más jó száraz bőrre, stria ellen pedig nincs szer, ha repedni akar repedni fog, ha kened ha nem
2021. ápr. 12. 00:36
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Száraz bőrre én mixa atopiance-t használtam. Ha nagyon extrém akkor bőrgyógyász!

Striára nincs orvosság. Abban sajnos a megelőzés nem segít. Vagy kifogtad a génlottót vagy nem.

2021. ápr. 12. 01:27
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
A legszuperebb, ami nekem bevált a következő : vettem 100% tiszta avokádó, makadamia dió, édes mandula olajat. Ezeket összekutyultam a tenyerembe, mindbol elég 2-3 csepp és szépen bekentem vele a hasam. Makeup.hun lehet rendelni, olcsó és sokáig elég.
2021. ápr. 12. 04:43
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Én Bio oilt használtam, nem lettek striáim, de az sosem fog kiderülni, hogy ennek köszönhetően-e vagy csak szerencsém volt. Tini koromban a hirtelen növéstől pl lettek.
2021. ápr. 12. 09:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Bio oilt, majdnem én is megvettem de retinol van benne, ami káros a magzatra, nem is ajánlják kismamáknak. (Tudom sok mindenre ráírják de a krémekkel én amúgy is nagyon óvatos vagyok)

Egyébként én sokat utána olvastam és végül a sima kakaóvaj mellett döntöttem. Mosomamin lehet venni fél kilós tömbben, megolvasztod gőz felett mint a csokit, bele teszed egy üvegbe és már aznap használhatod is. De még olvasztani sem kötelező.

Egyébként ha nekem lesznek striáim ki fogom próbálni szülés után a bio oilt, mert egyébként azt olvastam hogy tényleg az egyik legjobb, és a már meglévőkön is segít :)

9 hkm

2021. ápr. 12. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Én Panarom stria elleni krémét használtam. Bár kirepedt a hasam, de alig látható (1 héttel tovább hordtam a babám, ha időre született volna akkor megúszon 🙂). De itt is kérdés hogy a krém miatt úsztam e meg vagy csak jó géneket örököltem.
2021. ápr. 12. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!