HA tippeléshez lenne kedvetek :) Szerintetek hány hetes vagyok? Aki még babát vár szereti az ilyet, és is szívesen tippelek :) csak dobjatok be egy-két képet
Mi csúnya egy várandós pocakon??? Jézusom..szerintetek ti terhesen hogy néztek majd ki? Büszkén fogjátok ti is mutogatni, bárki bármit mond.
Kérdező, nekem a szülőszobán is feleekkora volt, szóval tuti 40 körül 😬
11
Vagy kislányok,vagy kisfiúk vagy gyerekutálók írhatták..
Kérdező: 40-re tippelek :)
35. hetet tippelek. :)
Bár az én kisfiam már elmúlt 1,5 éves, azért küldök képet, ami a valamikor a várandósságom alatt készült, ha szeretsz ilyet játszani. :)
Wow, mindenki de nagy szamot mondott. En kapasbol 25 hetet mondtam volna. Max 30.het.
Olyan benyomasom tamadt, hogy becsapos a kerdes es vagy nagyobb vagy kisebb a pocak, mint aminek hinnek az emberek:)
15
Akkor lapozni kell és nem beszólni. Nem mindenki egyforma, nekem sem volt se nagy hasam,se egy db striám sem. De ettől nem bántok mást,akinek van. Anyaként,nőként lehetne ennyi jóidulat benned.
Szerintem 33-34 korul lehetsz 😀amugy nem is csunya a hasad. Mas orulne ha ilyen lenne..
18-as, szerintem Te pedig a 26.het kornyeken jarhatsz. 😀 Bar meg soha nem tippeltem igy, nem is vagyok jo benne, de jopofa jatek 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!