Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy hét alatt nem nőtt semmit...

Egy hét alatt nem nőtt semmit a baba, lehet még remény?

Figyelt kérdés

Két hete voltam uh-on, akkor 5 hetesnek felelt meg a baba mérete (7 hetes voltam elvileg). Szívhang nem volt.

Rá egy hétre 37 mm petezsák, 12 mm baba szivhanggal. 7 hetes terhesség.

Ma 46 mm petezsák és 11 mm a baba szivhanggal. A petezsák fölött pedig egy jókora mioma.

Ennek a babának így már nem sok esélye van, ugye?

2021. ápr. 15. 10:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A méretek alapján nem tudom, de mióma nekem is volt, kb. 6 centis, nem okozott gondot. Ha most vagy 9 hetes akkor nagyon kevés a 11 mm. Nőgyógyász mit mond?
2021. ápr. 15. 10:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Semmit nem mondott erre. Korábban másik orvosnál voltam, nem is nézte az előző leleteket. Majd két hét múlva meglátjuk.

Az előző orvos nem szólt semmit a méret miatt. Azt mondta lehet később fogant. Aztán rá egy hétre meg is nyugodtunk, amikor lett szívhang. Most meg...

Volt már két vetélésem és az elejétől készültem rá, hogy megint rossz lehet a vége. De ez most sokkal rosszabb, mert az előzőeknél szívhang sem volt. Most azért bizakodó voltam.

2021. ápr. 15. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van szívhang akkor még ne temesd a dolgot. Simán el is mérhették. Kívánom a legjobbakat
2021. ápr. 15. 11:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet csak elmèrtèk. Nálam 11 hetesen mért az orvos 32 mm crl-t és 3.5 mm nyaki redőt, másnap másik orvos crl 42mm, nyaki redő 1.95 mm..
2021. ápr. 15. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!