13 hetes terhesen látszhat már has növekedés?
Figyelt kérdés
Reggel néztem, állva pici domborodik köldök alatt, vékony vagyok, előtte majdnem teljesen lapos hasam volt. Fekve érzem hogy alhasam a szeméremcsont felett kemény, kicsit domború.Puffadok is eléggé, de az más inkább délután-este és egész hasam mint egy lufi. Első baba lesz, fogalmam sincs hogy néz ki a kezdődő terhes pocak :D2021. ápr. 15. 10:05
1/7 anonim válasza:
Nem igazan,ennyi idosen max a belgazok miatt tunhet nagynak.
2/7 anonim válasza:
A mehedet érzed igen, én 14 hetes vagyok és nekem is ilyen kemény a pocim
3/7 anonim válasza:
Latszani nem latszott, de fel voltam ekkor mar puffadva es erzekeny volt a hasam, ezert kb ekkor kezdtem terhesndragot hordani. Nekem a 6. Honaptol latszodott rendesen.
4/7 anonim válasza:
Nekem látszott az első ennyi idősen, pedig egyáltalán nem puffadtam. Nagyon gyenge a hasizmom, ahogy nőtt a méhem, azonnal látszott. A kicsik ennél is korábban látszódtak, kis korkülönbséggel születtek. 😊
5/7 anonim válasza:
Fiammal kb a 10.héten elkezdtem puffadni, ez kb a 14.hétig tartott. Akkor volt pocakom. Majd a puffadás elmúlt, a pocak is eltűnt. Aztán a baba miatt a 18.héten kezdtem kerekedni, de azt csak én vettem észre magamon. Férjemnek a 20.hét körül tűnt fel, ismerősöknek a 24.hét körül.
Most 15hetes vagyok a második babával, kb most akkora a hasam, mint fiamnál 24hetesen. Most a 12.héttől nődögél. És ez nem puffadás.
6/7 anonim válasza:
Igen, 13 hetesen már megjegyezték, hogy látszik a pocim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!