12+1naposan mennyire tudják biztosan megmondani a baba nemét?Sztk-s vizsgálat?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 14:23
2/14 anonim válasza:
Nekem azt mondták, nem tippelgetnek. Meg nagyon kicsi, nem biztos semmi... fiam is 18hetesen tudtuk meg.
3/14 A kérdező kommentje:
Annyit mondtak,hogy kisfiús kinézete van...
2021. ápr. 14. 14:28
4/14 anonim válasza:
Sztk-s vizsgálatnál nem biztos, ott nem olyan alaposak. Persze, ha úgy fekszik, azért van rá esély. Nekem magánorvos mondta 12 hetesen biztosra, de én neki is nehezen hittem el.
5/14 anonim válasza:
10 hetesen a dokim fiút mondott 80% ra 12 genetikain is, az is lett
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hétfőn megyek magánba ott már hátha többet látnak.
2021. ápr. 14. 14:30
7/14 anonim válasza:
Az orvosok múlik szakban is meg magánban is.
Nekem mind a kettőn fiút tippelek, 28. Heti 4d-n lett biztos.
De nem azon múlik hogy szükség vagy nem sztk. Van aki elvből nem mond ilyen korán semmit , hogy később ne ő legyen a hibás...
Én még a 20. Hetit megvarnám mielőtt minden kék lesz.
8/14 anonim válasza:
Nem kekeckedni akarok, de ha csak emiatt mész, akkor nem érdemes. Biztosat nem fognak tudni mondani ott sem.
9/14 anonim válasza:
Magánban voltam 12+2 hetesen, azt mondta az orvos, még tippelni se nagyon merne. 14 hetesen voltam megint (babaváróhoz kellett egy papír, különben nem járok kéthetente orvoshoz), szintén magán, "olyan, minha talán esetleg"-re mert az orvos fiút mondani. 19 hetesen aztán már egyértelműen lászott. Csak emiatt pár nappal később újra megnézetni szerintem nincs értelme.
10/14 A kérdező kommentje:
12+1naposan hematoma miatt neztek ra. 13+1naposan pedig a genetikai uh lesz
2021. ápr. 14. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!