Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hét 3 naposan normális, ha...

19 hét 3 naposan normális, ha a babám 303 g?

Figyelt kérdés
Nem késöbb kéne ekkorának lennie?
2007. dec. 22. 06:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a kicsihez! :))

A hamincadik héten (amiben most vagy) a babának 30 deka körülinek kell lennie. Miért tartod soknak? :)

Ha jól tudom... a baba súlya is csak egy becsült érték a csont méretei alapján. De nem is pontos és ha a végén összeveted az eredményeket, akkor látod, hogy nem egyenletes a növekedés.

A huszadik hét:

Elérkeztünk a várandósság félidejéhez. A baba szívhangjai már egyszerű sztetoszkóppal is hallhatók. A huszadik héten kereken harmincdekás a magzat, fejátmérője 47 milliméter, combcsontocskája éppen három centiméteres, kicsi kerek hasát pedig tizenöt centis szalaggal tudnánk körbevenni.

Ebben az időszakban átlagosan 80-100 grammot gyarapodik hetente az egészségesen fejlődő baba. Nem csoda, ha rendszeresen érezhetővé válnak a magzatmozgások.

2007. dec. 22. 07:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igaza van az előttem szólónak, kb. érték. Nekem 3,100 grammos babát jósoltak, ennek ellenére 3760 grammal született. Láthatod nem pontosak a grammra vonatkozó értékek.

Sok sikert a babához!

2007. dec. 22. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!