Normális ez 34+5 naposan?
Figyelt kérdés
Inkább olyan "hasmenés féle".Egy pár napja megy a hasam és erősen összehúzódik a méhem, napi 5x-6x, vagy akár többször is. Kinek mi a véleménye:2010. aug. 18. 19:08
1/7 anonim válasza:
én megnézetém a dokival a pocakot. nekem igy indult a szülésem 36 hetesen. mindenképp beszélnék egy dokival.
2/7 A kérdező kommentje:
Plusz még éjszakánként olyan érzésem van, mintha a menstruációm jönne meg, görcsölök, de nem erősen.
2010. aug. 18. 19:11
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló!
és mikor "teljesült be"?
2010. aug. 18. 19:13
4/7 anonim válasza:
Ma vagyunk 35 hetesek es ugyanezek a tuneteim, naponta tobbszor jarok wcre, de nem rendes hasmenes, ejszakankent tobbszor felebredek, mintha folyna valami, mindig azt hiszem hogy a magzatviz, a pocim pedig olyan mintha gorcsbe randulna, de en ezt a baba mozgasara fogtam. Az orvos szerint normalis minden, nem kell aggodnom semmiert es meg boven van idonk :)
5/7 anonim válasza:
első vagyok. nekem hamar beteljesült. két napig ment a hasam, nemtudtam miért. majd este begörcsöltem mensiszerüen, majd ezek a kicsi görcsök sürüsödtek és hajnalban megvolt a kisfiam a 36. héten.
remélem nektek az még csak joslo. de én beszélnékk a dokimmal tuti. egy telefont minimum megér, meg egy utat is egy esetleges vizsgálatra ha mondja a dokid
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló!
Mostanra teljesen elmúltak a tünetek, Szerintem készül a szervezetem a nagy napra. de estére tuti kész leszek megint. Köszönöm a válaszodat
2010. aug. 19. 10:43
7/7 anonim válasza:
szia utolso vagyok - örülök h nem jön még a baba és csak josloid vannak - h alehet annak nevezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!