Vissza fog valaha térni a szexuális étvágyam?
14 hetes vagyok és abszolút nem kívánom a párom. Nem bírom szinte megcsókolni sem, mert 0-24 rosszul vagyok, amit nyilván Ő igyekszik megérteni, de azért nem egyszerű .(Igyekszem azért a kedvében járni így-úgy heti többször is, de akkor sem közös élvezetből,hanem,hogy neki jót tegyek)
Nagyon aktív szexuális életünk volt, félek, vajon vissza fog ez térni?
Én is azt hittem, velem van a baj, amikor a csapból is az folyik, hogy a terhesség alatt mindenkinek megnövekszik a libidója és hirtelen még élvezni is jobban élvezi a szexet, nekem meg a gondolat is inkább csak egy fáradt sóhajra volt elég. Az első trimesztert végighánytam, ott örültem neki, hogy legalább a munkahelyemen lábra tudtam állni, nemhogy még bármit kezdjek a férjemmel (egyoldalúan sem, ez van, gondolom neki sem volt amúgy túl szexi naponta többször végighallgatni, ahogy belevisszhangzok a vécébe), a második trimeszterben kicsit jobb lett, a 16-18. hetek után, de jelentősen kevesebb, mint a terhesség előtt volt. A harmadik trimesztert hagyjuk is, nagy pocakkal, fájó derékkal megint csak a fenének volt kedve ezzel szórakozni xD
Szülés után, amikor visszakaptam végre a testem, a libidóm is helyreállt. A 6. héttől kezdve megint ugyanúgy űzzük az ipart, mint a próbálkozás alatt :) Szóval nyugi, visszaállhat ez. A terhesség és minden vele járó változás (többnyire) csak átmeneti :) Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!