32 éves állapotos nő vagyok a kisfiam augusztus harmincadikára van kiírva, és a férjemel még nem tuduk eldönteni hogy melyik név legyen. Nem szeretnénk két nevet adni a kisbabánknak csak egyet, de nem tudunk választani..segítsetek
Az adjuk-lehetőleg - valami idétlen-ősi magyar nevet a gyereknek, mert attól leszünk igaz magyarok-na ettől a falra mászok:-(((((
2010. aug. 20. 23:01
12/21 anonim válasza:
Én egyiket sem adnám. Még véletlen sem tenném ki annak, hogy csúfolják. Neked lehet tetszik, de a név választásnál más szempontokat is figyelembe kéne venni. Biztos nem tenném tönkre a fiam életét egy rosszul választott névvel.
2010. aug. 20. 23:14
13/21 anonim válasza:
Őszintén? Egyiket sem, de ha választani kell, akkor Jeromos, a Taksony nekem szörnyű.
2010. aug. 20. 23:32
14/21 anonim válasza:
Nincs más alternatíva?
Fog az a gyerek oviba, suliba is járni, arra is kell gondolni.
2010. aug. 20. 23:34
15/21 anonim válasza:
Taksony, mint Géza apja :)
nekem tetszik a Taksony is, ha illik a vezetéknévhez akkor hajrá!
A Taksony egyébként, szilaj , fékezhetetlent jelent.
A Jeromos: szent nevű.
A Taksony magyar eredetű, a Jeromos görög.
2010. aug. 21. 07:48
16/21 anonim válasza:
Mind a két név borzalmas, inkább válassz másikat. Bocsiiii!!!
2010. aug. 21. 10:22
17/21 anonim válasza:
Az elöző válaszoló vagyok, gondolj a gyerekre majd, oviba, suliba és ha csúfolják??? Ne haragudj.
2010. aug. 21. 10:27
18/21 anonim válasza:
Nekem se tetszik egyik sem, de inkább Jeromos. A Taksonyról már mindenki leírta a véleményét, ezért én nem írnám le újra.
2010. aug. 21. 10:34
19/21 anonim válasza:
Csak hogy legyen ellentábor is: nekem mind a két név nagyon tetszik. Akármelyiket választjátok, jó lesz! Nekem a Jeromos, ami szimpatikusabb, biztos, mert van ilyen nevű ismerősöm, és szeretem, amikor Jerkónak becézik.
Mellesleg pedig kedves válaszolók, nincs olyan név, amit ne lehetne kiforgatni és ne lenne alkalmas a csúfolásra.
2010. aug. 21. 11:36
20/21 anonim válasza:
Ne csessz ki szegény gyerekkel. Ő fogja viselni egész életén keresztül nem pedig te! Vagy talán neked is ilyesmi nevet adtak a szüleid? A mai ovikban, sulikban a gyerekek már nem olyanok mint régen. Én nem tenném ki ennek a fiamat!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!