Jeromos vagy Taksony?
Figyelt kérdés
32 éves állapotos nő vagyok a kisfiam augusztus harmincadikára van kiírva, és a férjemel még nem tuduk eldönteni hogy melyik név legyen. Nem szeretnénk két nevet adni a kisbabánknak csak egyet, de nem tudunk választani..segítsetek2010. aug. 20. 21:48
1/21 anonim válasza:
jeromos, szerintem ez szép. a taksonyról szerintem mindenkinek a taknyos ugrik be elsőre. emlékszem iskolában nem volt olyan ember, aki taksony fejedelem helyett ne taknyos fejedelmet mondott volna. ráadásul nem is becézhető, max úgy, hogy Taki, de az rémes.
2/21 anonim válasza:
nekem egyik se tetszik de ha ez a két alternatíva van akkor inkább Jeromos
3/21 anonim válasza:
Egyik se tetszik, de a Jeromos egy fokkal jobb, mint a Taksony, amiről nekem a takony ugrik be... Ne haragudj.
4/21 anonim válasza:
egyértelmű hogy Jeromos! Szép szülést és dok boldogságot a kis Jeromoshoz:-))
5/21 anonim válasza:
Taksony. Gyönyörű név, s magyar eredetű.
Szerencsére egyre többen adnak ilyen neveket a gyermeküknek.
6/21 anonim válasza:
Igazán egyik se, ha meg a kettő közül kell választani, inkább a Taksony, de mindenféle becézés nélkül.Jeromosról nekem Nemes-Nagy Ágnes verses meséje jut eszembe. Csak ezt a két nevet sikerült a többezer közül találni?
7/21 anonim válasza:
Én sem adnám egyiket sem, de ha választani kéne, talán inkább a Jeromos (bár nekem is eszembe jut róla a remeterák:) )
A Jeromos dallamosabb, a Taksony kemény hangzású. Attól is függ, mi a vezetéknevetek.
8/21 anonim válasza:
Taksony,egy kis harcos vagány fiú ugrik be róla.
Jeromos nekem is:Jeromos a remeterák,szívén a bú serege rág...:DDD
9/21 anonim válasza:
A Jeromos nagyon szép név, nekem most nagyon megtetszett!
10/21 anonim válasza:
Ha nem akartok szegény gyrekkel kib...ni,akkor egyik név sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!