Ingázik bennem a gyomorsav. Már útálok hányni! Mit szedhetek erre a célra ami tényleg hat, és nem árt a picinek? 28 hetes km vagyok.
RENEE-t, de kérdezz rá a gyógyszerésznél.
Nekem használt, reggel egy kanál citromlé.
Az első terhességemnél 8 hónapig hánytam. Volt, hogy jóízűen megettem a tarhonyáshúst (nem bezabáltam, csak módjával), de már egy perc múlva éreztem, hogy ezt bizony viszontlátom. Nekem nem vált be semmi! B6 vitamin: kijött
Ugyanez kúp formájában: hasmenés. Rennie: a gyomorégésre jó volt, de nem szüntette meg a hányást. A terhesség vége felé, mikor nem a gyomrom, hanem a nyelőcsövem égett, addig volt jó, még a számból szép lassan elolvadt. Amint leért, a nyelőcsövem újra égett tovább.
Kitartás! Majd az idő megszépíti...
Köszi,de a Rennie semmit nem használ nekem,és már a B6 sem.
Ittam tejet,ideig-órág hatott.
A citromlét nem próbáltam,de félek,hogy mivel az is savas,így még rosszabb lesz:(((
Valahogy úgy vagyok mint Te kedves utolsó,remélem azért elmúlik hamar.
A sókat meg kipróbálom--gondolom ártani nem árt(olvasok előtte még ról amit kaptam csomagot a védőnőtől,abban van ilyen).
Köszi mégegyszer,és sok boldogságot!
Szia!
Recept nélkül lehet kapni Maalox szuszpenzio.De próbáld ki a szódabikarbónát.Nekem igazán az segített.De teljesen a szülés után könnyebbültem meg.A baba nyomja a gyomrod.
Kitartás!Megéri!!
Citromot mennyit?Vagy citromlé is jó?
Már a torkom is fáj a hányástól,és hiszitek vagy sem,de még az orromon keresztül is jön ki:(
Most iszok egy kis citromlevet,ha nektek segített,akkor nekem is KELL HOGY SEGÍTSEN!!!
Olyan arik vagytok,segítetek nekem!Köszi!
Mindenkinek jó babázást,boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!