Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ingázik bennem a gyomorsav....

Ingázik bennem a gyomorsav. Már útálok hányni! Mit szedhetek erre a célra ami tényleg hat, és nem árt a picinek? 28 hetes km vagyok.

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:

RENEE-t, de kérdezz rá a gyógyszerésznél.

Nekem használt, reggel egy kanál citromlé.

2010. aug. 20. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
A citromlé tényleg közömbösíti a gyomorsavat, mert az egyik sósav, a másik gyümölcssav. Nekem egy nagy pohár hideg tej segített. A Rennie olyan volt, mintha mentolos cukrot szopogattam volna... nekem semmit sem ért. Persze, nem vagyunk egyformák. Sokan dicsérik még a Süssler-sókat, nekem a védőnő is ajánlotta. Gyógyszertárban kaphatók.
2010. aug. 20. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
46%

Az első terhességemnél 8 hónapig hánytam. Volt, hogy jóízűen megettem a tarhonyáshúst (nem bezabáltam, csak módjával), de már egy perc múlva éreztem, hogy ezt bizony viszontlátom. Nekem nem vált be semmi! B6 vitamin: kijött

Ugyanez kúp formájában: hasmenés. Rennie: a gyomorégésre jó volt, de nem szüntette meg a hányást. A terhesség vége felé, mikor nem a gyomrom, hanem a nyelőcsövem égett, addig volt jó, még a számból szép lassan elolvadt. Amint leért, a nyelőcsövem újra égett tovább.

Kitartás! Majd az idő megszépíti...

2010. aug. 20. 23:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi,de a Rennie semmit nem használ nekem,és már a B6 sem.

Ittam tejet,ideig-órág hatott.

A citromlét nem próbáltam,de félek,hogy mivel az is savas,így még rosszabb lesz:(((

Valahogy úgy vagyok mint Te kedves utolsó,remélem azért elmúlik hamar.

A sókat meg kipróbálom--gondolom ártani nem árt(olvasok előtte még ról amit kaptam csomagot a védőnőtől,abban van ilyen).

Köszi mégegyszer,és sok boldogságot!

2010. aug. 21. 10:00
 5/9 anonim ***** válasza:
En most vagyok 30 hetes es de meg tudlak erteni. Nem tudom otthon kaphato-e a TUMS ragotabletta? Az nagyon jo gyomoreges ellen. A citom hidd el, hogy nagyon jo! Ha nem akarod meginni akkor csak nyalogads. Nekem is ezt mondtak a korhazban es mar az illatatol is jobban voltam. Sajnos meg most is hanyok egy parszor de legalabb ugy 2 hete nem minden reggel! Nekem bevalt a tej is. Jo hidegen...
2010. aug. 21. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Salvus vizet! Étkezés után 1-2 kortyot igyál belőle. (gyógyszertárban kapható) Az íze nem a legjobb, de egy idő után megszokod. Nekem csak ez használ. 18 hetes km
2010. aug. 21. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Citromot is nyugodtan próbáld ki, mert leköti a savat.
2010. aug. 21. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Recept nélkül lehet kapni Maalox szuszpenzio.De próbáld ki a szódabikarbónát.Nekem igazán az segített.De teljesen a szülés után könnyebbültem meg.A baba nyomja a gyomrod.

Kitartás!Megéri!!

2010. aug. 22. 17:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Citromot mennyit?Vagy citromlé is jó?

Már a torkom is fáj a hányástól,és hiszitek vagy sem,de még az orromon keresztül is jön ki:(

Most iszok egy kis citromlevet,ha nektek segített,akkor nekem is KELL HOGY SEGÍTSEN!!!

Olyan arik vagytok,segítetek nekem!Köszi!

Mindenkinek jó babázást,boldog babavárást!

2010. aug. 24. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!