Van olyan akinek nem erosodott a terhessegi tesztje megis élő baba lett?
Figyelt kérdés
3 het 4 napos vagyok es mar 2-3 napja pozitivat teszteltem mert rovidek a ciklusaim(26 nap) viszont nem erosodik a csík..Ez normális?2021. ápr. 7. 18:53
1/18 anonim válasza:
Pont ugyanolyan tesztet használtál, mint először?
2/18 anonim válasza:
Igen, normális. A teszt csak a HCG jelenlétét mutatja, nem a szintjét. Ha arra vagy kíváncsi, ahhoz vérvétel kell.
3/18 A kérdező kommentje:
Használtam en ugyan olyat is meg mást is,egyedül a predictor early erős,az összes többi nagyon halvány.Ma vagyok egyebkent a mensi napjan.
Kedves 2. Tenyleg nem igaz az,hogy minden 2.nap erősödnie kellene a csíknak is? En ennek nagyon orulnek😊😊
2021. ápr. 7. 18:58
4/18 anonim válasza:
3 hét 4 napos. Jó eg. Várd már meg legalább amíg meg kene jonnie.
5/18 anonim válasza:
De igaz... Két naponta erősödik, nekem naponta is simán látszott az erősödés.
6/18 anonim válasza:
De inkább az számítana, hányadik dpon vagy.
7/18 A kérdező kommentje:
Igen 3 het 4 napos! Mivel 26 naposak a ciklusaim! Mai nap van a 26.nap és ma is igyan olan mint par nappal ezelott.
2021. ápr. 7. 19:07
8/18 anonim válasza:
Na akkor csinálj 3 nap múlva ha nem jön meg. Erősebb lesz.
9/18 A kérdező kommentje:
13.dpo
2021. ápr. 7. 19:08
10/18 anonim válasza:
Vagy kémiai terhesség vagy majd erősödik.
A predictor ezért nem jó, kimutatja azt is ami meg fog jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!