Mennyire gyakori hogy nst után befektetnek a kórházba?
36 hetes vagyok.terhesgondozóba járok orvoshoz.azt mondta hogy hozzá már nem kell többet mennem.2 hét múlva nst-re és hogy oda mindig vigyek kórházi csomagot mert ha rossz lesz az nst be kell feküdnöm. és ettől úgy megijedtem. mit jelent az hogy rossz? és milyen gyakran fordul elő hogy be kell feküdni? én itthon szeretném tölteni az időt szülésig.persze tudom ez nem kívánságműsor de most úgy félek ezektől az nst-ktöl.
köszönöm a válszokat
Félreértetted! :)
Az nst, ha rossz, általában azt jelenti, hogy szülni fogsz.
Bár én jó ellenpélda vagyok, 10 perces fájásoknál, az nst-m tökéletes lett, haza is küldtek, hogy ebből még nem lesz baba legalább 2 napig, ez volt délután 3 kor, 6-kor mentünk vissza 5 perces fájásokkal, este 10-kor megszületett a kislányunk :)
Tehát, az nst a magzatmozgást és a méhtevékenységet méri, ha fájásokat mutat, akkor szoktak bent tartani, de akkor már a szülőszobán.
Ne ijedj meg, szerintem a orvos csak elővigyázatosságból mondta. :) Elvileg a csomagodnak már útra készen kell állnia, mert bármikor elérkezhet a nagy nap, ahogy telik az idő, ez egyre közelebb van. Nekem is össze volt készítve a csomag, én a 40. héttől már mindennap jártam vizsgálatra, egyik nap NST, másnap magzatvízvizsgálat. Mondanom sem kell, egyszer sem volt nálam a cuccom... :) Aztán 5. nap magzatvízvizsgálaton mondták, hogy már kitágultam és mehetek szülőszobára, de mi még előtte hazaugrottunk a csomagért, meg apáért.
Ha eddig problémamentes volt a terhességed, minden eredményed jó, akkor szerintem felesleges az NST miatt pánikolni. Ott csak a szívhangot nézik. Sok anyuka ismerősöm van, közülük talán egynél volt úgy, hogy a baba szívhangja lassult, de ő már eleve bent feküdt a kórházban és naponta nézték.
ja akkor értem azt hiszem :D
szóval ha én 38 hetesen elmegyek nst-re és azt mondják be kell feküdnöm akkor nem a maradék két hetet kell ott töltenem hanem akkor már nem sokára megszületik a babucink.
jobban hangzik mint ahogy először gondoltam :D
köszi a választ :D
Utolsó vagyok
Igen, NST-n szívhang és magzatmozgást néznek. Én írtam hiányosan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!