Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem sikerül a baba ha...

Miért nem sikerül a baba ha minden rendben?

Figyelt kérdés
A párommal babát szeretnénk. Sajnos nem sikerül... Mindkettőnknel rendbe van minden voltunk vizsgálatokon. Lehet hogy hülye a kérdés viszont lehetséges hogy a sperma lövelés nem erős nála és azért nem sikerül? Mennyire fontos ez? Hülye kérdés tudom de senkitől nem merek rá kérdezni nehogy hülyének nézzen... Bár nemtudom.. Van aki úgy is teherbe esik ha spermás ujjal megujjazzák. Úgyhogy nemtudom mennyire fontos ez.

2021. ápr. 7. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekünk a környezetváltozás vált be. De érdekes módon nem a szex helyszíne, hanem az utána következő napokon kirándultam, sokat mozogtam, hegyi levegő, finom ételek. Mindkétszer így sikerült a beágyazódás.
2021. ápr. 7. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Ir miatt cukorterhelesen voltal?

Mióta próbálkoztok?

2021. ápr. 8. 00:39
 13/13 anonim ***** válasza:
HSG vagy HyCoSy? Milyen eredményeket mutatott?
2021. ápr. 8. 05:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!