Mik a tapasztalatok heamatoma esetén?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 5+5 hetes terhes vagyok, ma délután minimális rózsaszínes folyás jelent meg. 12 mmes petezsákban 2,5 mm embrióval, szívmüködés jól látható. :) viszont a méhszájam felett megjelent egy 2x4 mmes heamatoma. Kaptam rá 3x1 utrogestan hüvelykapszulát és pihennem kell. A kérdésem : Ki járt hasonló cipőben? Mik a kilátások, lehet ettől még minden rendben? Köszönöm előre is, ha segítetek tapasztalatokkal, tanácsokkal! :)2021. ápr. 6. 21:53
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 😊
Ma délelőtt dolgoztam, most már itthon vagyok, pihenés van! Szerencsére a tegnapi kis rózsaszínes folyás abbamaradt, ma melóban sem jelentkezett, a reggeli és déli utrogestant már elhasználtam. Nagyon reménykedem benne, hogy maradok panaszmentes továbbra is és egy hét múlva már minden rendben lesz!
Sajnálom, akinek szomorú vége lett! Remélem azóta már jobban vagytok lelkileg, már amennyire lehetséges ez.
Köszönöm a biztató szavakat, tapasztalatokat is! Remélem nekünk is hasonlóan jól zárul majd!
2021. ápr. 7. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!