Mik a tapasztalatok heamatoma esetén?
Nekem is volt, 6 hetesen állapították meg. Nekem mellette volt, és barnáztam csak, sajnos nálam sem lett pozitív a vége.
De én akkoriban sokat olvasgattam róla és rengeteg pozitív példát találtam, szóval fel a fejjel és pihenj sokat!
Akkor van gond h ha mellette
vagy folotte van es amikor urul, magaval sodorja ezert extrafontos a pihenes.
Ketszer a 6.heten kezdodott, 3.nal 9.heten.
Elsonel a szakrendelesen az orvos felvallrol vette, mondvan normalis a verzes terhesseg alatt, szerencsere a magandoki orromra koppintott, kiirt tappenzre. Masodiknal mar magamtol fekudtem utrogestannal 3hetet, nem kellett gyozkodni. Harmadiknal szinten. Harom egeszseges leanyzo lett:)
Pajzsmirigy alulmukodesem van, szerintem az okozhatja. Hormonpotlas, szigoru fekves, mast nem tehetsz sajnos. Drukkolok!
Köszönöm a hozzászólásaitokat! A pozitív és negatív tapasztalatokat egyaránt. Akinek rossz lett a vége nekik üzenem: sajnálom nagyon!!!
Ami talán reményre adhat okot, akkor az az, hogy a méhszáj felett helyezkedik el pontosan, az embrió feljebb van, az ultrahangon amit kaptam azon nem is látszódnak egyszerre. Egy hét múlva kiderül, nagyon remélem, hogy arra felszívódik!
A mai napom még érdekes lesz, be kell mennem melózni, közölni a főnökkel a dolgokat és megcsinálni 1-2 dolgot, talán nem okoz problémát, irodai munka és csak délelőttről van szó. Csak legyen minden rendben..
Köszönöm mégegyszer Nektek, hogy időt szántatok rám!
Szia 😊
Nekem nagyon durva hematoma volt az elején. Belenyúlt a petezsákba, kép is van róla, az orvos először embriónak nézte még formára is olyan volt. Folyamatosan nőtt, a babát 7 hetesen találták meg véletlenül, annyira nagy volt a hematoma, hogy eltakarta. Csak magnéziumot kellett szednem, és fekvés szigorúan. A 14. hétre múlt el, felszívódott, egyszer sem véreztem. 3 hónapos már a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!