Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik a tapasztalatok heamatoma...

Mik a tapasztalatok heamatoma esetén?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5+5 hetes terhes vagyok, ma délután minimális rózsaszínes folyás jelent meg. 12 mmes petezsákban 2,5 mm embrióval, szívmüködés jól látható. :) viszont a méhszájam felett megjelent egy 2x4 mmes heamatoma. Kaptam rá 3x1 utrogestan hüvelykapszulát és pihennem kell. A kérdésem : Ki járt hasonló cipőben? Mik a kilátások, lehet ettől még minden rendben? Köszönöm előre is, ha segítetek tapasztalatokkal, tanácsokkal! :)

2021. ápr. 6. 21:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sok esetben kiürül vagy felszivodik szépen. Pihenj amennyit csak tudsz. Nekem nem volt jó vége de nekem nőtt a hematoma és folyamatosan véreztem.
2021. ápr. 6. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 36.héten lett hematoma(legalábbis akkor jelentkezett vérzés), de felszívódott a 37.hétre.
2021. ápr. 6. 22:24
 3/11 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Inkább az elején lehet gond. Nekem pont a petezsák felett volt és az volt a baj. Nekem iszonyatosan nyomta, feszítette a hasam. Tudtam, éreztem, hogy nem marad velünk. Én nagyon véreztem.
2021. ápr. 6. 22:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, pont a petezsák mellett 5 hetesen. Én semmit nem kaptam rá, csak vártunk. Most 5 hónapos a kisfiam, minden jól alakult, a 7. héten már nem volt meg a hematoma.
2021. ápr. 6. 22:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is 5 hét pár naposan látták először a hematómát, akkor nagyon intenzív görcsökkel mentem. Utána 6. héten szívhang, hematóma még ott, szintén görcsök. Aztán jött 3 hét fekvés, következő ultrahangon már a szervült hematóma lászott, 9. héten volt pici barnás folyásom.. hatalmas ijedtség, kórház, minden rendben volt szerencsére. 12. héten úgy ficánkolt a babánk, alig lehett méni, hematóma nem volt. 14 hetes vagyok most, görcsök is elmúltak már, magnéziumot szedek és az elejétől progeszteron kúpot. Szorítok neked!!
2021. ápr. 6. 22:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt, 6 hetesen állapították meg. Nekem mellette volt, és barnáztam csak, sajnos nálam sem lett pozitív a vége.

De én akkoriban sokat olvasgattam róla és rengeteg pozitív példát találtam, szóval fel a fejjel és pihenj sokat!

2021. ápr. 6. 22:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor van gond h ha mellette

vagy folotte van es amikor urul, magaval sodorja ezert extrafontos a pihenes.

Ketszer a 6.heten kezdodott, 3.nal 9.heten.

Elsonel a szakrendelesen az orvos felvallrol vette, mondvan normalis a verzes terhesseg alatt, szerencsere a magandoki orromra koppintott, kiirt tappenzre. Masodiknal mar magamtol fekudtem utrogestannal 3hetet, nem kellett gyozkodni. Harmadiknal szinten. Harom egeszseges leanyzo lett:)

Pajzsmirigy alulmukodesem van, szerintem az okozhatja. Hormonpotlas, szigoru fekves, mast nem tehetsz sajnos. Drukkolok!

2021. ápr. 7. 01:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásaitokat! A pozitív és negatív tapasztalatokat egyaránt. Akinek rossz lett a vége nekik üzenem: sajnálom nagyon!!!

Ami talán reményre adhat okot, akkor az az, hogy a méhszáj felett helyezkedik el pontosan, az embrió feljebb van, az ultrahangon amit kaptam azon nem is látszódnak egyszerre. Egy hét múlva kiderül, nagyon remélem, hogy arra felszívódik!

A mai napom még érdekes lesz, be kell mennem melózni, közölni a főnökkel a dolgokat és megcsinálni 1-2 dolgot, talán nem okoz problémát, irodai munka és csak délelőttről van szó. Csak legyen minden rendben..

Köszönöm mégegyszer Nektek, hogy időt szántatok rám!

2021. ápr. 7. 04:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia 😊

Nekem nagyon durva hematoma volt az elején. Belenyúlt a petezsákba, kép is van róla, az orvos először embriónak nézte még formára is olyan volt. Folyamatosan nőtt, a babát 7 hetesen találták meg véletlenül, annyira nagy volt a hematoma, hogy eltakarta. Csak magnéziumot kellett szednem, és fekvés szigorúan. A 14. hétre múlt el, felszívódott, egyszer sem véreztem. 3 hónapos már a kislányom.

2021. ápr. 7. 04:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is volt, 6. héten látták. Sarló alakban körbenőtte a petezsákot. Folyamatosan véreztem, egyszer annyira ömlött hogy azt hittem, elvetéltem. Nem akkor, 2 héttel később mégis vetélés és művi befejezés lett a vége. A folyamatos vérzéstől nagyon legyengültem, nehezen épültem fel.
2021. ápr. 7. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!