Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Milyen a haskeményed...

Kismamik! Milyen a haskeményedés? Én olyat érzek mintha feszülne az egész pocim, de nem tudom, hogy a növéstől van vagy ez keményedés? 16+1 heteske

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha az lesz, egyértelműen fel fogod ismerni. :) Nekem olyan volt, hogy egy fura zsibbadás, aztán mikor a pocimhoz értem, kőkemény volt! Tehát a keményedést szó szerint értsd, olyan volt mintha egy iszonyat felfújt gumilabda lenne a pocim helyén, ami bármelyik pillanatban kidurranhat. Mintha nem is az én bőröm lett volna, hanem tényleg egy labda. :)
2010. aug. 20. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem inkább olyan érzés volt, mintha tégla lenne a hasam. Iszonyú kemény volt és feszült is.
2010. aug. 20. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Olyan, mint a haspuffadás, csak rosszabb és szakaszosan jön; de 16 hetesen még nem kell érezni. Terhesen az ember egyébként is hajlamosabb puffadásra, de majd 1-2 hónap múlva egyértelműbb lesz.
2010. aug. 22. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 19 hetes vagyok és már keményedek. Tényleg olyan, mintha fel lennék puffadva. Ha 5-15 perc múlva elmúlik akkor nem baj, de ha nem múlik, akkor kinyílhat a méhszáj. Én az előző terhességemnél emiatt feküdtem 3 hónapig, hogy ne legyen koraszülés.
2010. aug. 22. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem annyira bekeményedik, mint amikor egy izmos bicepszet megfogsz, aztán ahogy enyhül a görcs, úgy lágyul vissza
2010. aug. 22. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez amugy nagyon fura mert nekem a méhem szokott keményedni!! Megfeszül a méhem, és igazság szerint a hasomon nem veszem észre hogy kemény lenne! Csak a méhemen. Ezek szerint akkor ebből is több fajta van...?
2010. aug. 23. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Jahh amugy 32 hetesek vagyunk:)
2010. aug. 23. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!