Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Napi legalább 10 mozgás az...

Napi legalább 10 mozgás az egészséges, vagy 10-szeri mozgás?

Figyelt kérdés

Mert,hát nálam legalább is van,hogy reggel vagy fél órán keresztül meg sem áll,ami már több mint tíz mozgás,-aztán nem is érzek semmit egész nap,csak este egy kis tevékenységet!

28.-hetes

2008. dec. 5. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem napi 10 mozgas kell, hogy legyen. Amugy te ismered a babad "isobeoasztasat". Ha tudod, hogy reggel es este aktiv, akkor nem kell megijedni, ha napkozben nem tul aktiv.

A Timmermann oldalan azt olvastam, hogy a 32. hettol erdemes inkabb ezt figyelni, es ugy, hogy mondjuk koradelutan az egyik oldaladra fordulsz fel orara, es ezido alatt 5 mozgast kell eszlelned. A nagyon pici mozgas is szamit. En a 31. hetben vagyok, tegnap kiprobaltam, es kb 10 perc alatt megvolt az 5 mozgas.Ha nem eszlelsz semmit, akkor meg kell probalni par oraval kesobb, mert lehet hogy a baba aludt vagy eppen inaktiv volt.

2008. dec. 5. 10:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem napi 10 mozgást mondott a védőnő,de nálunk pl. van,hogy pár perc alatt mozog tízet,utána pihen,sőt ha éjszaka aktívabb,akkor délelőtt nyugisabb.Különben nálad is biztos minden rendben,mert nem mindig egyformán aktívak a babócák és a tiéd pl. így jelentkezik be időnként,ahogy leírtad.Egyébként ez a megfigyelés azért hülyeség,mert pl. az anyukámnak nem kellett számolgatni annak idején és mégis minden rendben volt,minket meg már mindennel paráztatnak.Ne aggódj miatta,a lényeg,hogy időnként érzed,hogy mocorog.Minden jót nektek!
2008. dec. 5. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!