Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan oldjam meg az intim...

Hogyan oldjam meg az intim testrészek gyantázását nagy pocakkal?

Figyelt kérdés
Még csak pár hetes terhes vagyok, de már előre pánikolok, hogy hogyan fogom megoldani az intim testrészem gyantázását, ha már nem látom a pocak miatt. Sajnos nekem kb. 2 hetente "renbe kell szedni"...a kozmetikus túl drága lenne.
2008. dec. 5. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem ajánlott a gyanta , sem a krémek, mert tartalmaz ilyen-olyan anyagokat, ráadásul fájdalmas lehet jobban.

Inkább epilátor vagy borotva.

A párod pedig tanulja meg amíg tudod mutatni, aztán egyedül is csinálhatja.

Tapasztalattal üdvözöllek: 39 hetes!

2008. dec. 5. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a párom segít, igaz én borotválom.
2008. dec. 5. 09:43
 3/8 anonim ***** válasza:

én megtudom oldani a borotválást egyedül, kicsit tovább tart, de megy. Majd meglátod, hogy fog-e menni, ha nem kérsz segítséget.

29 hetes kismama

2008. dec. 5. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem is a férjem szedi le!nem szégyen.a lábamról én húzóm le,elég nehezen,nevetünk is rajta rendessen mert nagyon sok helyen bevágom de ez van...
2008. dec. 5. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kozmetikus gyantázta, lehet gyantázni semmi bajod nem lesz. Igaz tovább tart mert óvatosan csinálja. Egy ezrest kért az én kozmetikusom. Szerintem megérte.
2008. dec. 5. 10:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a férjemet nem piszkálom ilyennel.Látni nem látom-33 hetes vagyok,de a kistükör segitett...
2008. dec. 5. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk én borotválkozni szoktam lent, és mióta nem látom, hogy mi újság, azóta a férjem szokott segíteni, tartja nekem a tükröt, aztán ellenőrzi, hogy milyen lett :)

Ne pánikolj, rendkívül találékony tud lenni az ember :)

2008. dec. 5. 11:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Úgy látom, mindenki megoldja valahogy, nyilván nekem is menni fog, a férjem már felajánlotta, hogy besegít...:)
2008. dec. 6. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!