Melyk név szimpatikusabb? Lea Jáhel Dina Abigél
Figyelt kérdés
2021. ápr. 3. 13:43
13/25 anonim válasza:
A Lea és az Abigél jó vezetéknevtol függ,pl. egy rövid vezeteknevvel nem jó a Lea) a Dina olyan semmilyen, de azért még vállalható, a Jáhel viszont szerintem furcsa nagyon.
14/25 anonim válasza:
Lea vagy Abigél. Dináról egy bizonyos testrész jut eszembe.
16/25 anonim válasza:
Az én lányom Abigél. Szerintem gyönyörű, és nem is jön szembe az utcán nagyon. Én legalábbis egyet sem ismerek. (Persze itt majd most biztos jön valaki mindjárt, aki leírja, hogy neki minden második ismerőse Abigél...) A húga lehet, hogy Lea lesz, nekem nagyon tetszik, bár a férjemmel még nem beszéltünk róla. Én Ráhel vagyok egyébként. Most már szeretem a nevem, de fiatalabb koromban utáltam, mert soha senki nem érti meg bemutatkozásnál elsőre, kimondani se tudja mindenki normálisan simán h-val, meg sokan azt hiszik, hogy férfi név. Úgyhogy a Ráhelt nem javaslom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!