Csodával határos módon sikerült teherbeesnem PCOS-an. Most voltam a dokinál UH-on és még csak petezsákot látott. Azt mondta, hogy nagyon vigyázzak magamra, mert nagy a vetélés esélye nálam. Mire gondolt tul. Képpen?
Szia! Én PCOS mellett spontén estem teherbe és épp ma léptem a 39. hétbe :) A rendszertelen menstruáció miatt nem is vettem észre, hogy babás vagyok, csak a 15. hét környékén (addig nem is látszott, hogy nő a hasam, mert nem vagyok egy törékeny alkat). Így nekem gyakorlatilag kimaradt az első hetek parája, ami valamilyen szinten jó volt, viszont nyilván az a legjobb mindkettőtöknek, ha az első perctől kézben van tartva a dolog. Úgyhogy ne aggódj semmin, rendszeresen járj dokihoz és minden rendben lesz!
Boldog pocakosodást!
Szia!
Én is PCOS-an lettem pocakos teljesen spontán, szintén sok próbálkozás után. Most 26 hetesek vagyunk. Én is elég későn 7 hetesen vettem észre, nem is számítottam rá, hogy babás lehetek. Nekem a dokim Utrogestan hüvelykúpot írt fel. 12. hétig kellett használnom, napi 2-szer. Ez elvileg sárgatest tartalmú bogyó, ami segíti a baba biztos beágyazódását.
A legfontosabb viszont, hogy ne idegeskedj, gondolkodj pozitívan, beszélgess a babáddal, hogy mennyire vártátok, szeretitek és milyen jó helyen lesz nálatok, és pihenj nagyon sokat!!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!