Szül valaki szeptember vége felé Vácon?
Szeptember végén szülsz??huu...de jó:))mármint én is örülök, hogy van "sorstársam":)
és kihez jártál terhesgondozásra?
hát én kicsit későbbre, okt 23-ra vagyok kiírva, és Benedekem lesz:)
Amúgy Dunakeszin lakunk mi is, én a Juhászhoz szoktam menni, először hozzá mentem, aztán úgy alakult, hogy utána mindig.UH-n én is voltam már a Gyurkovicsnál, meg Szaniszló Zsoltnál kétszer, jófej.Meg szerintem Juhász is jófej...bár baromi kíváncsi vagyok kihez fogok kerülni mikor szülök:)
Voltatok ilyen szülésfelkészítőn?Állítólag minden hónap első szerdáján van, azt hiszem 5-fél 7ig, gondolom bemutatják a szülészetet...mi tervezzük hogy elmegyünk férjemmel, lehet 1-én, jó lenne tudni mi hol van:)első baba lesz, és egyáltalán nem ismerem a kórházat:)
na mi volt az UH-n?én most voltam múlt héten 30 hetesen:)itt a lakótelepen, a garas utcában lakunk.Ti merre felé?
Ja és tudsz esetleg olyan turit, ahol lehet baabruhákat kapni?Kaptunk már innen-onnan, meg mondtk hogy a tescoban vannak jó áron body-k, de még nem vettünk...a penny mellett van egy azt tudom, ahol vannak babaruhák, de ott nincs túl sok body.Ti hol vettetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!