Volt mar valaki hasonlo helyzetben?a teszt pozitiv,de az orvos nem lat terhesseget.
Febr.23.an volt meg utoljara a menstruaciom,penteken du.csinaltam tesztet egybol eros pozitiv lett.
Tegnap voltam reggel voltam orvosnal huvelyi Uh.t vegzett,de azt mondta terhessegrol szo sincs.
Kerdezte biztos pozitiv volt e a teszt?valaszoltam igennel mivel + volt..
Tapogatta a hasamat es mondta,hogy terhesseg nincs a leletbe is irta:Gravra utalo jel nincs
Az orvos utan csinaltam delkorul tesztet egybol pozitiv lett..aztan du.5korul csinaltam masikat ismet +.
Tegnap egesznap barnazgattam..nem mondanam,hogy sok mennyiseg olyan kb.mikor terheseeg vegen elmegy a nyakdugo.
Egesznap rosszul vagyok szedulok,faj a vesem korul,nyilalo erzes a hasaljaban es enyhe gorcs,hanyinger,faradtsag.
Endometrium 10mm.
Ha nincs terhesseg mitol lett pozitiv 3 tesztem es mitol vagyok rosszul?
Semmi olyan utalo jel nincs a mehben ami terhessegre utalna.
Persze megyek vissza az orvoshoz,de erdeklne volt e mar valaki hasonlo helyzetben?
Mielott valaki kerdezne miert nem az orvost kerdeztem:Dr.ur annyit mondott,hogy mennem kell labora,hogy ott is csinaljanak tesztet ,de ha addigra megjonne a menstruaciom nincs semmi teendom.
Szia
Sehogy nem tudok menni 3gyerekkel ferjem reggel 6-este 6ig dolgozik.
Itt ami a legkozelebb van egy kis ugyelet,de itt nem csinalnak semmit
Nagyszülő, barátnő, akárki aki vigyáz a gyerekekre amíg te elmész valahova?
Esetleg a férjed hazajön mert felhivod hogy rosszul vagy?
Nem tudok többet javasolni, próbálj pihenni, magnéziumot vegyél be, minimum 2x500mg
Itt nincs senkim
Tobb mint 70kmre van itt nogyogyaszati ambulancia.
Tesomnak szoltam,hogyha erosen gorcsolnek vigyen az ugyeletre,de a gorcs abba maradt csak a derekamban erzem ezt az eros nyomast,de csak a jobb oldalon
Persze pihenek most alszik a kislanyom mellette pihenek.
35os valaszolo!
Persze..tisztaban vagyok vele csak meg ilyen helyzetben nem voltam.
Sziasztok!
Voltam orvosnal.
A menoteszt + lett.
Gravid 5het 7mmes petezsak benne szikholyag nem lathato.
Verzes eseten korhaz ill.2het mulva kontroll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!