Ha keveset mozog a baba az nem jelenti azt, hogy beteg lehet, ugye?
Úgy tudom, hogy nem. Mi sem vagyunk mindíg aktívak. Nálam pont a héten volt, hogy 3 napig alig-alig éreztem, aztán ma már ismét elemében van. Ne aggódj, szerintem nincs baj!
Üdv:22hetes kismama
Nem írod, hogy mennyi idősek vagytok, és mennyi az a kevés?
Nem is biztos, hogy keveset mozog. :))
Szia!
Hogy megnyugtassalak elmesélem az én terhességemet. 21-ik héten éreztem először a pici mozgását. Akkor is nagyon enyhén. Picike volt még. Ezt követően lánykám néha ellökte magát a hasamtól és ennyiben kimerült a mozgása. Nem rugdalózott és ficánkolt. Nem nagyon mozgott, egészen a 9. hónapig. Akkor aztán annyira aktív volt, hogy csak úgy hullámzott a hasam.
Ne aggódj, ha keveset is mozog a baba nem biztos, hogy baja van. Ha a szívhangja jó és a vizsgálatok nem mutatnak rendellenességet, akkor nyugodj meg. Nekem is egészséges kislányom lett 3 hónapja annak ellenére, hogy a hasamban lusta baba volt.
Nincs semmi baja, hidd el! Ha kibújik, akkor hidd el aktív lesz.
Sok sikert a babának!
sziasztok én 17 hetes kismama vagyok
és elég keveset mozog a baba napal szinte nemis mozog
inkább este mikor épp aludni akkarok:)
de akkori csak 3 4 et rug ez baj?? nem jelenti aszt ugye h valami baja van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!