Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmondanàtok a 12. Hét előtt...

Elmondanàtok a 12. Hét előtt a babavárast?

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a munkahelyem elkezdte kiadni időarányosan a szabadságokat. Áprilisra több napot kiírt amit én szülés előtt szerettem volna kivenni emiatt gondolkodtam hogy beszélni kellene vele, hogy nekem ne adja ki. 10 hetes vagyok.
2021. márc. 31. 08:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én hivatalosan a 8. héten, az első nőgyógyászati megerősítést követően lejelentettem a munkahelyemen. A családnak csak a 12. heti UH után mondtuk el, hiszen addig "bármi lehet", de a munkahelyen ez csak egy adat, úgyis főleg akkor értesültek róla a kollégák, amikor már látszott, meg a projektek tervezésénél szóltam, hogy ne számoljanak velem valamikortól.
2021. ápr. 6. 19:04
 12/12 anonim ***** válasza:
6 hetes voltam és kb világgá kürtöltem, nem vagyok babonás és régi szokásokat sem tartunk. Persze tudom 12 hétig bármi történhet de már nagyon régóta szerettünk volna kisbabát igy nem volt opció a hallgatás 😆
2022. febr. 20. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!