Duphaston abbahagyása után ez normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Menstruációs problémára írta fel nekem a dokim, 10 napig 2x2-őt. Már 4 napja nem szedem, most 3napja barnázok. Ovu után 10 nappal kezdődött, viszont megjönnie csak 4nap múlva kellene. Tudom, dokihoz kellene mennem, de csak jövő hét péntekre kaptam időpontot, addig megőrülök. Lehet hogy baba? Vagy ez normális lenne a gyógyszer miatt?2021. márc. 30. 21:21
1/4 anonim válasza:
Én ezt most nem értem. Ovu előtt kezdted szedni?
Egyénként teljesen normalis, hogy megjön, ha abbahagyod a progi pótlást.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen ovu előtt kezdtem pár nappal a doki mondta hogy így szedjem. Nem jött meg csak pár barnás folt van néha, az is kevéske. Ovu utáni napon voltam együtt párommal, nem védekeztünk. Ezért gondoltam hogy akár beágyazódási is lehetne. Viszont mivel a gyógyszert nem ismerem, ezért tettem fel a kérdést.
2021. márc. 31. 09:40
3/4 anonim válasza:
A progeszteron gátolja az ovulációt. Ennek így semmi értelme. Ha abbahagyod 4-5 nap múlva megjön. Nem tudom mi a gond a ciklusoddal, de egy hozzáérző endokrinológust keress fel.
4/4 A kérdező kommentje:
Én sem értem hogy mi történik. A mai a 4. napja, hogy abbahagytam. Pont az ovu előtti napon kezdtem szedni. Az orvosom azt mondta, hogy váltsam ki, szedjem be, utána uh kontroll. Nem adott túl sok információt a készítményről. Ma nem barnáztam, viszont kicsit görcsölt a hasam. Elmegyek endokrinológushoz is,
Majd kiderül hol a bibi.Köszönöm a segítséget.
2021. márc. 31. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!