Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duphaston abbahagyása?

Duphaston abbahagyása?

Figyelt kérdés
8hetes terhesen a dokim duphastont írt fel. 3hétig szedtem. 5nappal az abbahagyás után el kezdtem vérezni. A baba rendben volt még vérzés mellett is. 11hetes vagyok ha minden igaz. Szerintetek a duohastotol volt a vér?
2020. jún. 24. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:
A duphaston abbahagyása miatt volt a vérzés. A duphaston progeszteron, segít a baba megtartásában. Valmikor nekem a betöltött 16 hétig kellett szedni, de minimum a 12 hétig írják fel. Nem értem, h neked miért csak 3 hétig kellett szedned.
2020. jún. 24. 14:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Akárhogy számolom nekem nem jön ki. 8. héten kezdted, 3 hétig vagyis 11hetesen hagytad abba. És 5 napra rá véreztél, azóta orvos is látott vagyis olyan 12 hetes vagy.

Nos ha orvos írta ki, akkor azt is el kellett (volna) mondania, hogy min 12. hétig kell szedni és nem egyik napról a másikra, hanem fokozatosan abba hagyni, többnyire a 12. hét után kezdve a leépítést.

Mindkét terhességemnél kellett progeszteron pótlás, mindkét orvos ugyanígy kérte, hogy járjak el.

Az orvos mit mondott mitől vérzel?

2020. jún. 24. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!