Egyszerűen semmit sem kívánok.. állok a hűtő előtt és bámulom, hogy mit egyek. Tojásból szoktam készíteni reggelit, de az sem jó minden nap. Ti mit szoktatok enni reggelire?
Sokszor ettem virslit mackó sajttal, ilyen puffasztott szeletet vajjal, felvágottal és kékpenészes sajttal(nem érdekelt, hogy elméletileg tiltólistás) vagy puffasztott szelet helyett zsemlével, sima szendvicset, főtt tojás, avokádó, felvágott. Néha ilyen bolti zabkását. Volt, hogy csináltam lángost, kakaóscsigát.
2021. márc. 30. 09:46
3/15 anonim válasza:
Zabkása a favorit. Lehet variálni édesre sósra.
Másik kedvenc a tonhalkrém, cacziki
2021. márc. 30. 09:47
4/15 A kérdező kommentje:
Én megállás nélkül a vajas májkrémes kalácsot enném. De elvileg a májkrém is tiltólistás? Felvágottakkal meg nem tudom hogy most mit szabad mit nem.. elvileg a szalámi is tiltós? 😅 Szinte minden nap valamilyen tojásos reggelit csináltam.. másra nem volt affinitásom😂
2021. márc. 30. 09:49
5/15 anonim válasza:
Én egy hónapja a tepertőkrémet kívánom csak reggel. És savanyúkáposztával eszem,friss ropogós fehér kenyérrel.
14 hetes kismama
2021. márc. 30. 09:53
6/15 anonim válasza:
Én is pont ugyanígy vagyok, nem kívánok semmit, bármit rágni kell egyből hányingerem van.
Jobb napokon turmixokat csinálok gyümölcsökből, vagy akár zöldségekből, ha nagyon durva a hányingerem akkor gyömbéres zöld teát iszok, több mint a semmi.
2021. márc. 30. 09:59
7/15 anonim válasza:
Amennyi májat tartalmaz a májkrém azt nyugodtan eheted. Rántott májat is szabad, csak mondjuk ne minden nap.
Nyers ételeket kívül mindent meg lehet enni. Felvágott miért lenne tiltólistás?
2021. márc. 30. 10:01
8/15 anonim válasza:
Én 8-9 hetesen csak tejet, narancslevet meg zabpelyhet voltam képes enni :-) Nem csak reggel, egész nap. De már elmúlt, most vagyok 14 hetes.
2021. márc. 30. 10:13
9/15 anonim válasza:
A 7.héttől kb a 16.hétig nem kívántam semmit, minden rossz ízű volt. De mivel éhes is voltam megállás nélkül, ezért minden reggelim 1 natúr joghurt volt, benne 1 kk stevia és 1 ek granola. Egyébként normál esetben utálom a joghurtot. Mikor elmúlt, akkor a kedvenc reggelim a tükörtojásos toast kenyér lett (2 szelet vajazott kenyér grillserpenyőben pirítva, az egyik kenyér kilyukasztva, beleütve 1 tojás, másik szeletre sajt, összepirít és kész). Minden reggel ezt akartam enni. Mellé uborka, paprika, paradicsom.
2021. márc. 30. 10:16
10/15 anonim válasza:
Én jó vacakul voltam eddig, 10. hétig max 1 szelet üres pirítós, vizes zabkása, vagy egy doboz joghurt. Ennyi. Minden mástól okádnom kellett. Napközben se tudtam enni szinte semmit, max háztartási kekszet vagy ropit.
Most tudok enni egy kis sajtot meg zöldséget a pirítós mellé. Minden más még undorítónak tűnik. :D Sokat fogytam is, úgy néztem ki, mint aki legalábbis krónikus beteg én meg álltam a tükör előtt, hogy nekem most elvileg ragyognom kéne. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!