Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ilyen korán?

Normális ilyen korán?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 19hetes vagyok. 2napja vettem észre, hogyha picit többet mozgok egy nap akkor bedagad a lábam. Vagy pl ha elmegyünk párommal sétálni akkor is már érzem hogy kevésbé bírják a lábaim és estére meg is dagad. Próbálok többet pihenni mint eddig de az a baj nem vagyok az az egy helyben ülő 😁

Igazából arra lennék kíváncsi, hogy nem korai ez még? Mármint a lábdagadás. Így később még rosszabb lesz? 🤨

Egyébként ha számít 160cm/68kg-al kezdtem a terhességet. 2kilot híztam azóta csak.

Első terhességem ne kövezzetek meg ha hülyeséget kérdeztem 😅

Köszönöm ha válaszolsz 😊

2021. márc. 30. 06:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Ú nekem is volt ilyen, ebben az időszakban. Amit megfigyeltem, ha melegebb idő volt, akkor jobban dagadt

Ilyenkor ne erőltesd tovább, próbálj pihenni 🙂

2021. márc. 30. 07:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtál 😊 rendben akkor megpróbálok többet pihenni és nem erőltetni ezt a dolgot 😁😊
2021. márc. 30. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!