37-38 hetes kismamák, hogy vagytok? Nektek is van még energiátok?
Első babámat várom, és nem tudom, jó vagy rossz jel-e, ha tök energikusnak érzem még magam. Azt hittem, ilyenkor már felállni is alig bírok majd, mert mindenhol ezt olvastam, de valahogy nem érzek semmi extrát a nap nagy részében.
Egész nap pörgök, csinálom a veteményest, főzök, sétálok a környéken, a hobbijaimmal foglalkozom. Nyilván picit nehezebb lehajolni, és este nagyon erősen rúg-vág a babám odabent, de alapvetően nem érzem, hogy bármi fájna, görcsölne vagy ilyesmi.
Pedig állítólag az a jó, ha ilyenkor már sok a keményedés, jósló és nyilallás, mert az készíti fel a szervezetet a szülésre... Akkor lehet, hogy nekem meg a szülés lesz nehéz, ha most nincs semmi nehézségem még?
Van, aki tök jól elvolt, tett-vett és váratlanul beindult a szülés? Vagy, mindenképp fájni fog előtte ez-az?
Hát én is így voltam, aztán a terminus előtti napon egyszer csak bumm. Ilyen joslofajas meg kemenyedes nem volt.
A második gyereknél nem voltam ilyen energikus.
Én is mindent csinaltam, jól éreztem magam, állandóan egymásnak estünk párommal, semmi bajom nem volt, ugyanúgy voltam mint terhesség előtt, minden tünet elkerült amivel ijesztgettek. Nem fájt semmim, a szülés napján dél körül kezdett időszakosan görcsölni a hasam, estére lett rendszeres. Éjfélre értünk be a kórházba, 4 előtt megszuletett természetes úton, fájdalomcsillapítás, külső beavatkozás nélkül a kisfiam :) első gyerek.
Utána is jól éreztem magam, itthon már foleg, nem volt az a tipikus gyermekágyi időszak amiket olvastam en is, energikusan, boldogan, párommal testi lelki szerelemben teltek már az első napok is és már 2 éves a fiunk, azóta is ugyanígy ! :)
Sok boldogságot neked !
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!