Mennétek 38 hetes terhesen?
Figyelt kérdés
Tegyük fel 38 hetes terhesek lennétek, lenne egy 2,5 éves gyereketek, és már hónapok óta nem láttátok anyósotokat, akivel egyébként nagyon jó a kapcsolatotok és nektek is, mint menynek, hiányzik.
2,5 óra az út, országon belül, egy hétvégére.
Nem lenne fogadott orvosotok, se szülésznőtök, nem ragaszkodtok a kórházhoz se amihez tartoztok helyileg.
2020. júl. 17. 19:29
1/16 A kérdező kommentje:
Komplikáció mentes terhesség, fejvégű baba.
2020. júl. 17. 19:30
2/16 A kérdező kommentje:
Teljesen zárt méhszáj, hasonló is fenn van még. Semmi szülésre utaló jel nincs
2020. júl. 17. 19:32
3/16 anonim válasza:
Nem. Mindkét gyerekem a 38. héten született, a második kereken 38. hétre. A másodikkal így már eleve nem ugráltam.
4/16 anonim válasza:
Ha tök mindegy neked, hol szülsz, akkor menj. Én nem mentem volna, nekem fontos volt a választott orvos és kórház
5/16 anonim válasza:
Mentem volna egy hónappal ezelőtt, ha ilyen fontos.
6/16 anonim válasza:
En mennek. Nekem nem lesz fogadott dokim,szulni meg barhol szulhetsz. De nyilvan te tudod mi a jo neked.
8/16 anonim válasza:
Nem mennék. A fenének hiányzik, hogy egy idegen közeg, idegen kórházba, idegen orvosnál kössön ki az ember.
9/16 anonim válasza:
Hahaha
Én pont ugyanígy mentem..
Panaszmentes terhesség
3 h út
1,5 éves kicsi
38 betöltött hét
Vittem a csomagom, hátha ott szülök meg..
2-szer megálltunk pár percre egy pisire..
39+6 szültem a saját kórházamban...
10/16 anonim válasza:
Nekem sem volt fogadott szakemberem..
Amúgy 20 percet voltam szülőszobán, majdnem a kocsiban szültem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!